Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

15 лв. 134 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Писти

Показани са 1-10 от общо 10 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Когато детето е достатъчно голямо /поне на 4 годинки/, то с огромно желание ще ви помогне в избора на бранд, конкретен състезателен модел, цветове и т.н. Доверете се на утвърдени производители, за да си гарантиране качествени и издръжливи материали. Консултирайте се. Така ще сте сигурни, че детето ще получи най-доброто, а вие ще подпомогнете както неговото забавление, така и образователните му способности.

Най-често в комплектите се включват: една или няколко колички писта изстрелващ механизъм инструкции за сглобяване и употреба Информирайте се дали са нужни и включени в сета и батерии.

Повечето модели работят с батерии, като някои модели колички са водоустойчиви и супер ефектни – променят цвета си, когато се потопят във вода. На опаковката ще има стикер-символ, който ще ви ориентира дали комплектът е водоустойчив.

Състезателните писти са изработени от напълно безвредни и нетоксични материали – висококачествена пластмаса . Напълно безопасни за малчуганите.

Повечето модели са подходящи за 4+ годишни деца. Винаги се съобразявайте с препоръките на производителя.

Свързани блог публикации

Състезателния характер, който пистите носят се усеща чак във въздуха! За вашия малък каскадьор Kidso предлага прекрасни писти за състезания и интензивни, главозамайващи гонки.

Може да заложите на комплекти аутобан с две колички, комплект опасна надпревара, писта акула с променящи цвета си колички, туистер или комплект „направи си писта”. Всички те прогнозират адреналин, смели начинания и истински забавления с приятели. Децата могат да съберат своите любими коли и да се пуснат по опасните и стремглави писти, за да изпитат своите умения и бързина.

Страхотните комплекти съдържат различни аксесоари като вълнообразни писти, всякакви писти за каскади, коли на анимационни филми, изтрелвачка за пистата, платформи за коли, коли, които променят цвета си щом се потопят във вода, дистанционно управление за лесно захващане, коли със специално захранване и светлини и много други елементи и приспособления за изграждане на писта, която ще донесе на вашето жизнено момче нови екшън усещания и турбо скорост.

Освен че проектират идеята за незаменима, детска игра, игралните комплекти изразяват обучителен характер. Чрез конкретно сглобяване и сортиране на елементи за писта, децата стимулират фината моторика и затвърждават своите координативни умения. По този начин се стимулира последователно и логическо мислене, нужно за изграждането на игралните комплекти с обучителен характер. Когато  състезанията са споделени, децата ще изчакват своя ред и ще придобиват важни социални умения.

Атрактивните модели на писти са изработени от висококачествени материали, щадящи детското здраве, като са използвани само безвредни материали. Те са подходящи за деца над 3-годишна възраст и служат за специален подарък, който ще се превърне в любима игра на всяко момче.  Изработени са от световноизвестните WRC, Game Movil, Cars, PJ masks и други атрактивни брандове, които проектират своите оригинални  модели за нуждите на децата от върховно забавление.

За правилна употреба се спазват инструкциите, зададени от производителя.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими