Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

11 лв. 240 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Кухненски уреди

Показани са 1-14 от общо 14 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това са комплекти от кухненски уреди - печки, котлони, миксери или цели кухни , които представят как се приготвя храна и как се използват кухненските уреди. Те запознават детето как се борави с тях, момичетата опознават заниманията в кухня и разбират какво е да си готвач или майка - домакиня. Тези знания се придобиват опознавателно, докато детето имитира възрастния си родител.

Докато момичетата растат, техния модел за подражание са майките им . Често посредством такива игри те ги имитират. По този начин те се чувстват значими, пълноценни и част от света на възрастните. В играта си те по безопасен начин учат и правят нещата, които правят майките им и придобиват познания и умения чрез игри . Подобни занимания помагат на децата да съзряват по-бързо емоционално.

Повечето игрални центрове за момичета – кухненски уреди са предвидени за деца на възраст над 3 години. Всяка такава играчка има на опаковката си изричен етикет за каква възраст момичета е предназначена. Същите възрастови препоръки ги има записани в инструкциите за употреба на производителя.

Винаги следвайте инструкцията за употреба предоставена от производителя. Всичките кухненски уреди и инструменти са безопасни: печките нямат висока температура. чайниците имат пара без опасност детето да се опари. печките и котлоните не отделят висока температура. Въпреки това не оставяйте детето без надзор и преди игри го инструктирайте как би трябвало да използва играта. Тези инструкции имат и образователен ефект - създават у детето навици от малко как се борави по безопасен начин с кухненски уреди и с електроуреди като цяло. Най-често децата играят заедно. Тъй като готвенето у дома е ежедневно, малките деца говорят, обсъждат помежду си и взаимодействат по начина (модела), който са виждали от големите. По тази причина кухните и играта на готвачи предполагат колективни занимания.

Това е начин за общуване и сближаване помежду им. Така те ще покажат начина как се приготвя храната за семейството. Ако малкото момиче се увлече по това занимание, то по-късно децата ще играят помежду си, ще променят игрите си и ще ги доразвиват готвенето по свой начин всеки път.

Свързани блог публикации

Тези върховни комплекти са подходящи за момичета още от 2-годишна възраст, като са приспособени по размер и съдържание за малките кукли, които искат да бъдат като мама в кухнята. С тези иновативни модели, детето ще има собствено обзаведено помещение, в което да готви и твори десерти. Така вие ще сте спокойни, че няма да иска да се занимава с небезопасните прибори, намиращи се  във вашата кухня, а ще си има собствени за тази цел.

Модерните детски кухни са усъвършенствани до най-малката подробност с дизайнерски вид и аксесоари. Малкото ви момиче може да прави сладоледи и пици или да се развихри като истински шеф във атрактивната си кухня „2 в 1”, включваща BBQ. Може да пазарува зеленчуци и плодове в супермаркета или да приготвя бургери.

Комплектите включват истинските кухненски прибори като печки с аспиратор, микровълнови, хладилници и много други модули, лесни за сглобяване и монтиране. Към тях са включени прекрасни съдове, мивки, различни хранителни продукти, кантари, прибори за готвене и сервиране и всички други, необходими за съвършената кухня части.

Чрез тези атрактивни модели вашата дъщеря ще развие своето вродено въображение и креативност като им  даде поле за изява. Комплектите са подходящи за игра с приятели, което ще научи  детето на колективен дух и социални умения.Освен всичко то ще има възможността да се запознае с различни форми, цветове, предмети и тяхното приложение, което ще обогати неговите познания. Някои комплекти съдържат истински семена, които децата могат да посадят с родителите си, което цели да научи децата на отговорност и грижа още в ранна възраст.

Линията на моделите следва безопасна изработка от висококачествени материали като дърво и пластмаса, като комплектите са приложими единствено за игра. Изработени са от международни марки, които създават иновативни играчки с целенасочено умствено развитие у децата, съчетано с невероятно забавление. Това са Chicos и Matatoys.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими