Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

39 лв. 232 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Кухненски уреди

Показани са 1-6 от общо 6 артикул(а)

Тези върховни комплекти са подходящи за момичета още от 2-годишна възраст, като са приспособени по размер и съдържание за малките кукли, които искат да бъдат като мама в кухнята. С тези иновативни модели, детето ще има собствено обзаведено помещение, в което да готви и твори десерти. Така вие ще сте спокойни, че няма да иска да се занимава с небезопасните прибори, намиращи се  във вашата кухня, а ще си има собствени за тази цел.

Модерните детски кухни са усъвършенствани до най-малката подробност с дизайнерски вид и аксесоари. Малкото ви момиче може да прави сладоледи и пици или да се развихри като истински шеф във атрактивната си кухня „2 в 1”, включваща BBQ. Може да пазарува зеленчуци и плодове в супермаркета или да приготвя бургери.

Комплектите включват истинските кухненски прибори като печки с аспиратор, микровълнови, хладилници и много други модули, лесни за сглобяване и монтиране. Към тях са включени прекрасни съдове, мивки, различни хранителни продукти, кантари, прибори за готвене и сервиране и всички други, необходими за съвършената кухня части.

Чрез тези атрактивни модели вашата дъщеря ще развие своето вродено въображение и креативност като им  даде поле за изява. Комплектите са подходящи за игра с приятели, което ще научи  детето на колективен дух и социални умения.Освен всичко то ще има възможността да се запознае с различни форми, цветове, предмети и тяхното приложение, което ще обогати неговите познания. Някои комплекти съдържат истински семена, които децата могат да посадят с родителите си, което цели да научи децата на отговорност и грижа още в ранна възраст.

Линията на моделите следва безопасна изработка от висококачествени материали като дърво и пластмаса, като комплектите са приложими единствено за игра. Изработени са от международни марки, които създават иновативни играчки с целенасочено умствено развитие у децата, съчетано с невероятно забавление. Това са Chicos и Matatoys.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими