Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

12 лв. 260 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Центрове за готвене

Показани са 1-12 от общо 12 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това са комплекти от макети на инструменти, уреди и материали, които представят определена професия, хоби или ежедневно занимание. При момичетата те са най-често – кухни , фризьорски салони , супермаркет, гримове и подобни.

Те позволяват на децата да имитират възрастните . По този начин малчуганите се чувстват значими и пълноценни. В играта си те придобиват знания и умения от света на големите и съзряват по-бързо емоционално.

Най-често тези игри са предназначени за деца над 3 годишна възраст . Прочетете на опаковката и в инструкциите препоръчаната възраст от производителя.

Най-често децата играят по групи. Тъй като тези центрове са занимания от света на възрастните, децата говорят, обсъждат помежду си и взаимодействат по начина (модела) , който са виждали от родителите си. По тази причина игралните центрове предполагат колективни занимания.

Първоначално да . Така те ще подадат „модела“ за определената дейност. В последващите игри децата ще модифицират и доразвиват по свой начин всяка игра.

Свързани блог публикации

Специално приспособените центрове за готвене ще доставят на вашето малко момиче огромно забавление и прекрасен начин за запознаване с различни обекти и тяхното приложение. Kidso ви предлага, съобразени с детския ръст индукционни кухненски центрове, мини кухни и комплекти за сладкиши и пица, колички и кошници за пазаруване, чаени комплекти, „2 в 1” кухни с BBQ и много други атрактивни комплекти.

Те включват съществени уреди и аксесоари за готвене и с тяхна помощ детето ще развие своето въображение и креативност. Ще има собствено място у дома, където ще се превърне в истински кулинарен гений и ще твори своите гурме шедьоври.

Прекрасните комплекти включват различни хранителни продукти, прибори за готвене и сервиране, кошници за пазаруване, уреди като фурни с аспиратор, микровълнови печки и множество други модули, лесни за сглобяване и монтиране.

Тези модели са проектирани с невероятни дизайни на любими анимационни филмчета и ще са страхотен подарък за всяка малка принцеса. Тя може да отиде до супермаркета и да си напазарува всичко необходимо за своето чаено или бургер парти. Може да раздава сладоледи или да се развихри в своята дизайнерска кухня, побираща всички домакински уреди и приспособления.

Комплектите са изработени от обезопасени дървени и пластмасови материали, подходящи за деца над 2-годишна възраст. Те ще задоволят всички потребности на децата, свързани с интересна игра, развиваща техните умения и познания за света. Чрез възможността от съвместна игра децата ще се научат на колективност и съпричастност. Ще се ангажират с важната задача да изготвят вкусно меню за цялото семейство.

Изработката на моделите се дължи на Chicos, Zizito и Matatoys, които проектират игрални модели, съобразени със международните стандарти за качество. С дългогодишния си опит те предлагат на децата приказни моменти на забавления и дълги часове на качествена игра.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими