Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

3 лв. 83 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

Бои,четки и аксесоари

Показани са 1-20 от общо 21 артикул(а)

Всеки родител осъзнава необходимостта от целенасочено и последователно развитие на детските способности. Един от способите за изграждане на ярка личност е чрез рисуването.

Когато твори с пръсти или четка, детето си представя изображението и го претворява на листа. Така, по естествен път, то изразява своите емоции, мисли, чувства,  изпъква като индивидуалност.

Според психолози, развитието чрез рисуване на децата в предучилищна възраст е полезно, защото тогава малчуганите имат най-много невронни връзки в мозъка. Неслучайно децата са по-адаптивни и приспособими от възрастните.

Водещата мотивация при децата за развитие е творчеството чрез безкрайни въображаеми образи и състояния. Тогава се усъвършенства ролята на креативността и мисловната дейност.

Рисуването стимулира работата с пръсти, подобрява координацията око-ръка, формира смели идеи и иновативни решения.

Работата с четка и боички благоприятства и развитието на речта. Общувайте с малчугана преди и по време на творческия процес. Децата обожават, когато  им отделяме внимание и поощряваме техните усилия.

Когато детето на глас споделя своите идеи и въображаеми образи, то подобрява артикулационния си апарат, учи и запомня нови фрази и съчетания.

Рисувайки, детето наблюдава и анализира предмета, забелязва подробности, които не е виждало преди, а това повишава самочувствието и увереността му.

Детето може да рисува с различни техники и пособия – с четки или пръсти, с подръчни средства /памучни тампони, четка за зъби/, върху стъкло или пясък, с тъкани или кръгове.

Най-съвременните и безопасни за децата бои, четки и аксесоари за рисуване можете да откриете в онлайн магазина на KIDSO. Гарантираме Ви безопасни и проверени артикули, които ще усъвършенстват уменията и ще забавляват Вашите деца.

Утвърдените марки са при нас – Faber Castell, Alpino, SES-  наситени, блестящи цветове, безвредни и хипоалергични. Продуктите са с високо качество и  стандарт за безопасност.Създайте неповторимо карнавално или парти - настроение с боите за лице ALPINO – безопасни течни комплекти с удобен апликатор и готовност за нанасяне без допълнителна основа.  А брокатените стикове ще придадат бляскава визия на всяко лице – дерматологично тествани, лесни за нанасяне и отстраняване само с вода.

Проверете изключителното разнообразие от маслени бои на световноизвестната марка Faber Castell – феерия от цветове в удобни тубички. За най-малките имаме акварелни бои с иновативен дизайн и функционалност - всеки цвят е в отделна подвижна кутийка, което позволява да се използва отделно или в комбинация с други цветове. Кутийките могат да се захващат една за друга, образувайки разнообразни форми същински акварелен конструктор. Малките любознайковци бързо свикват да разпознават цветовете и тяхното смесване.

Оставете детето да твори – ние ще му предложим всичко останало. Разгледайте нашите предложения и поръчайте 24/7.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими