Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
3 лв. 67 лв.
Години
Виж още Виж по-малко
Пол
Виж още Виж по-малко
В промоция
Виж още Виж по-малко

Бои,четки и аксесоари

Показани са 1-20 от общо 43 артикул(а)

Вашите деца са нашите вдъхновители! Ние адмирираме ранното детско стимулиране на творческо и креативно мислене и въображение. А вие може да заложите на правилните пособия за целта като разноцветни бои, четки и други аксесоари за рисуване.

В тяхното съдържание не влизат парабени и други вредни за детското здраве съставки. Те са хипоалегрични, безвредни и лесноотстраними от дрехи и всякакви други повърхности.

Цветовете на боите са наситени, покривни и със сигурност ще впечатлят децата с възможността от лично комбиниране на тонове и създаване на всякакви изображения. Комплектите съдържат бои в основни тонове за подобряване на цветоусещането и с тях вашият малък творец може да борави с пръсти и четка. Това удоволствие е подходящо за деца над 2-годишна възраст и предоставя дълги часове на игра.

Заложете на разнообразни комплекти за рисуване върху текстил или за лице, както и подходящи за създаване на картички, постери, цветни пана и други. Заложете на комплектите с неонови и брокатени бои, комплектите „уча се да рисувам”, „бои за оцветяване на камъчета” и много други забавни превъплъщения на изобразителното изкуство.

С помощта на аксесоарите за творене, играта ще се превърне в истинско приключение. Магазинът разполага с качествени четки за различни техники за рисуване, подходящи за хоби и училищни проекти, изработени от естествен косъм. Може да осигурите весели предпазни подложки и престилки за рисуване, както и сгъваеми чашки, които могат да служат за органайзер за моливи или за друго съдържание. Също така магазинът разполага с удобни, съобразени с растежа на детето маси, столчета и мултифункционални дъски за рисуване.

Базирайки се на световните препоръки за стандарт, пособията за творческа изява са създадени от SES, Faber Castell,  испанската Alpino и други марки, които дълги години поощряват способностите на децата и се грижат за качествено развитие на техния артистизъм и креативен дух.

Продуктът е добавен към желани продукти