Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

3 лв. 54 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Пастели,моливи,флумастри

Показани са 1-14 от общо 14 артикул(а)

Всяко дете е привлечено от идеята за рисуване, оцветяване и всякакъв друг вид творческо изразяване. За да провокираме креативността на децата и да им дадем възможност за личностно развитие, ние залагаме на различни творчески комплекти като моливи, пастели и флумастери.

С тяхна помощ децата ще се сблъскат с интересни техники и методи за рисуване, които ще подобрят цялостните им двигателни и координативни умения. Освен всичко с тях децата ще заложат на своето въображение, ще заобичат изобразителното изкуство и ще разберат сами на какво са способни.

С помощта на пособията децата ще имат възможността да импровизират не само върху листа, но и върху различни видове текстил и върху коса, като ще творят без всякакво ограничение. Прекрасните восъчни пастели имат добра покривност и наситеност на цветовете, а пастелите за коса ще придадат на външния вид на вашето дете артистична визия, като прекрасно допълнение за карнавален костюм или за някое екстравагантно парти. За да изрисувате вашите любими дрехи може да заложите на ярките цветове на флумастерите, с които може да рисувате, оцветявате и създавате различни произведения. С предложенията за моливи на водна основа ще можете да създавате картини на съвсем друго ниво.

Комплектите са снабдени с различни на брой пособия със заоблени върхове за безопасност, удобни корпуси за захващане, вентилиращи капачки за запазване на влажността на мастилото и други аксесоари. Изработени са от безвредни бои, висококачествена дървесина, графит и други материали, без съдържание на вредни  съставки. Цветовете са покривни в атрактивни и искрящи тонове и се отстраняват лесно при поддръжка, подходящи за офиса, училище и детската градина, както и за интригуващи занимания у дома.

Моделите са създадени от Faber Castell, Eberhand Faber, Stabilo, SES и други производители със засилен интерес в областта, като предоставят пособия за развиване на креативното мислене, за иницииране на въображението и за изготвянето на прекрасни произведения.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими