Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

2 лв. 30 лв.

Химикалки

Показани са 1-13 от общо 13 артикул(а)

Училището е мястото, където нашите деца усвояват всички особености на общуването – пишат, четат, разказват и смятат.

Когато говорим за писане, ние като магазин, придържащ се към качество и стил, предлагаме необходимите продукти за тази цел. Предлаганите модели разполагат с ергономични форми на корпуса, които осигуряват добър захват и спомагат правилното писане. Грип зонат, намираща се в основата на корпуса, не позволява плъзгане или кривене на захвата по време на писане, като осигурява спокойно и прецизно боравене. Моделите разполагат с иглен връх, който защитава от мастилени петна. Удобството им е сведено до максимум, защото те са подходящи както за десничари, така и за левичари, което ги прави идеални за учещи се да пишат деца. Съдържанието на иридиеви писци спомага за гладкото писане при натискане, когато движенията все още не са заучени и  координирани. Също така за тази цел имат специална формула на системата за ниско вискозно мастило за по-бързо и гладко писане. Всичко това прави моделите подходящи както за писане, така и за чертане и рисуване.  Пълнителите им са с G2, XB голям капацитет, като някои комплекти съдържат по 6 сменяеми мастилени патрона. Мастилото има функцията document proof, която не позволява то да се заличава и е много подходящо за подписи.

Дизайнът е впечатляващ на цветове и удобни форми, като триъгълни, шестоъгълни и овални корпуси, които не изморява ръката и подсигурява нужната стойка. Предлагат се продукти с разнообразни цветни мастила във всички цветове.

Като доказателство, че разбираме нуждите на малчуганите да се забавляват и желанието им да превърнат ученето в забавно начинание, ние имаме шпионски модел, който пише невидим текст. А за да го видите, трябва само да включите светлината на химикала.

Марките Stabilo и Faber Castell са специалисти в областта като техните продукти са най-продаваните в Европа. Качеството им минава тест и е подложено на най-високия стандарт на изработка. 

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими