Филтриране по
Пол
Виж още Виж по-малко
Години
Виж още Виж по-малко
В промоция
Виж още Виж по-малко
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
5 лв. 77 лв.

Дрехи и аксесоари за кукли

Показани са 1-20 от общо 39 артикул(а)

Вашата малка принцеса се нуждае от нови аксесоари за кукли?

В огромния каталог на онлайн магазин Kidso ще откриете различни аксесоари за кукли, които предлагат възможност на детето да научава нови неща по забавен начин докато играе. Предназначени са за момичета над 3 годишна възраст.

На сайта на магазина ще откриете различни по вид и размери аксеоари да кукли като дрехи за преобличане за различни поводи, обувки, козметика, гримове, чанти, бижута, гребени, шапки, тоалети, принадлежности, дървени и метални колички за кукли, а също и разнообразни принадлежности за къщи за кукли като принадлежности за баня, комплекти мебели, столчета за хранене, легла за пренасяне на куклите, кухни с електрически уреди, обзавеждане, комплекти за хранене, превозни средства, домашни любимци като кученца, котенца, кончета, лисици, кукли животни и други.

Предлаганите аксесоари за кукли помагат на детето да придобие и развие нови знания и умения. Ролята на аксесоарите е да „допълват“ съответната кукла и ѝ помагат да извършва различни активности. Например комплектите за дизайн на дрехи са отлично допълнение към всяка барби кукла, с който вашата принцеса ще може да създава красиви тоалети за любимата си кукла.

забавните вани със светлини и мелодии предлагат възможност на детето да "къпе" своята кукла,люлките - да я "приспи", а комплетите пижами и пантофи за сън й помагат да бъде винаги модерна. Предлагат се и столчета за храна, които са незаменим аксесоар за хранене за куклите бебета, както и колела за кукли, гарантиращи супер забавление за детето.С красивия си и интерактивен външен вид аксесоарите за играчки привличат интереса на детето и му помагат да научи нови неща за заобикалящия свят. Някои комплекти аксесоари за кукли се предлагат в комплект с кукли, а също има и такива, които се предлагат отделно. Количките за кукли са с удобни за захващане дръжки от детето.

Куклите се предлагат с ясни инструкции за употреба и захранване, както и с допълнителни резервни части. Аксесоарите за играчки са украсени с красиви интересни картинки, които карат всяко дете да се влюби в тях.

Всички предлагани аксесоари за кукли са изработени от 100% безвредни и нетоксични материали, които са от високо качество и предлагат безопасност за децата.

Внос са от водещи страни в производството а играчки като Америка, Чехия,Великобритания, Австралия, Аксесоарите за кукли идват от популярни марки за детски играчки като Zapf Creation, Playmobil, Barbie, Mattel, Chipolino, Dino Toys, Bildo, Mamatoyz, които са се утвърдили като водещи имена в производството на висококачествени детски играчки и съблюдават стандартите за качество при производство.

Продуктът е добавен към желани продукти