Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

13 лв. 96 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

Дрехи и аксесоари за кукли

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Играчките са повече от забавление за децата .  Повечето играчки дават възможност на децата да научат нещо.  В най-ранна възраст чрез играчките децата осмислят причинно-следствените връзки и усъвършенстват двигателните си умения.

Играчките стимулират когнитивното развитие , като стимулират детската концентрация и памет (настолните игри) , като им позволяват да резрешават проблеми по творчески път, което е ключ за развитие на тяхната бъдеща увереност и самостоятелност (игри с мозайки и конструктори).

Няма фиксирана цифра .  Децата с по-малко играчки около себе си обръщат повече внимание на една играчка, съсредоточават се върху нея и измислят повече игри с нея.  Това стимулира творческото им мислене.

Много родители са забелязвали как бебето може за дълги периоди от време да изучава ръцете си или да се занимава с някаква играчка, или да лежи и играе с активна гимнастика.   Бебетата нямат чувство за скука и досада.  Това е причината някои играчки да се окажат изключително забавни за тях.

В детска възраст играчките развиват светоусещането на детето.  Те развиват тяхнот о въображение.   Играчките са основния инструмент за общуване между децата – с тях де се учат да взаимодействат помежду си, да се запознават едно с друго, да участват в групови занимания.

Най-подходящи за децата са обикновените играчки.  С играчка в ръцете децата са откриватели.  Те са активни и търсят как могат да я „използват“.  По този начин използват въображението си.  Опростените играчки провокират развитието на качества като самостоятелност, критично мислене (решаване на проблеми), умение за справяне с различни ситуации и творческо мислене .  Колкото повече неща прави една играчка, толкова по-малко неща ще прави детето.

Играчките за открито карат детето да заобича природата.  Създават у него навици за физическа активност.  Играчките за открито подобряват двигателната култура и координацията на детето.   Те са предпоставка за практикуване на различни видове спорт в последствие.

Най-често играчките са направени от пластмаса.   Тя е отностително здрава и това прави играчките издържливи.  Пластмасата е лесна за почистване и така се гарантира, че в устата на детето не попадат бактерии и микроби.  Това е основен аргумент за използването и.  За да са напълно безопасни пластмасовите играчки не трябва да съдържат BPA. Други възможности за детските играчки са дървото и алуминия, но те дават по-малко възможжости от гледна точка на форми, разнообразие и лекота на използване.

Свързани блог публикации

Вашата малка принцеса се нуждае от нови аксесоари за кукли?

В огромния каталог на онлайн магазин Kidso ще откриете различни аксесоари за кукли, които предлагат възможност на детето да научава нови неща по забавен начин докато играе. Предназначени са за момичета над 3 годишна възраст.

На сайта на магазина ще откриете различни по вид и размери аксеоари да кукли като дрехи за преобличане за различни поводи, обувки, козметика, гримове, чанти, бижута, гребени, шапки, тоалети, принадлежности, дървени и метални колички за кукли, а също и разнообразни принадлежности за къщи за кукли като принадлежности за баня, комплекти мебели, столчета за хранене, легла за пренасяне на куклите, кухни с електрически уреди, обзавеждане, комплекти за хранене, превозни средства, домашни любимци като кученца, котенца, кончета, лисици, кукли животни и други.

Предлаганите аксесоари за кукли помагат на детето да придобие и развие нови знания и умения. Ролята на аксесоарите е да „допълват“ съответната кукла и ѝ помагат да извършва различни активности. Например комплектите за дизайн на дрехи са отлично допълнение към всяка барби кукла, с който вашата принцеса ще може да създава красиви тоалети за любимата си кукла.

забавните вани със светлини и мелодии предлагат възможност на детето да "къпе" своята кукла,люлките - да я "приспи", а комплетите пижами и пантофи за сън й помагат да бъде винаги модерна. Предлагат се и столчета за храна, които са незаменим аксесоар за хранене за куклите бебета, както и колела за кукли, гарантиращи супер забавление за детето.С красивия си и интерактивен външен вид аксесоарите за играчки привличат интереса на детето и му помагат да научи нови неща за заобикалящия свят. Някои комплекти аксесоари за кукли се предлагат в комплект с кукли, а също има и такива, които се предлагат отделно. Количките за кукли са с удобни за захващане дръжки от детето.

Куклите се предлагат с ясни инструкции за употреба и захранване, както и с допълнителни резервни части. Аксесоарите за играчки са украсени с красиви интересни картинки, които карат всяко дете да се влюби в тях.

Всички предлагани аксесоари за кукли са изработени от 100% безвредни и нетоксични материали, които са от високо качество и предлагат безопасност за децата.

Внос са от водещи страни в производството а играчки като Америка, Чехия,Великобритания, Австралия, Аксесоарите за кукли идват от популярни марки за детски играчки като Zapf Creation, Playmobil, Barbie, Mattel, Chipolino, Dino Toys, Bildo, Mamatoyz, които са се утвърдили като водещи имена в производството на висококачествени детски играчки и съблюдават стандартите за качество при производство.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими