Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

95 лв. 96 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Колички за кукли

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Играчките са повече от забавление за децата .  Повечето играчки дават възможност на децата да научат нещо.  В най-ранна възраст чрез играчките децата осмислят причинно-следствените връзки и усъвършенстват двигателните си умения.

Играчките стимулират когнитивното развитие , като стимулират детската концентрация и памет (настолните игри) , като им позволяват да резрешават проблеми по творчески път, което е ключ за развитие на тяхната бъдеща увереност и самостоятелност (игри с мозайки и конструктори).

Няма фиксирана цифра .  Децата с по-малко играчки около себе си обръщат повече внимание на една играчка, съсредоточават се върху нея и измислят повече игри с нея.  Това стимулира творческото им мислене.

Много родители са забелязвали как бебето може за дълги периоди от време да изучава ръцете си или да се занимава с някаква играчка, или да лежи и играе с активна гимнастика.   Бебетата нямат чувство за скука и досада.  Това е причината някои играчки да се окажат изключително забавни за тях.

В детска възраст играчките развиват светоусещането на детето.  Те развиват тяхнот о въображение.   Играчките са основния инструмент за общуване между децата – с тях де се учат да взаимодействат помежду си, да се запознават едно с друго, да участват в групови занимания.

Най-подходящи за децата са обикновените играчки.  С играчка в ръцете децата са откриватели.  Те са активни и търсят как могат да я „използват“.  По този начин използват въображението си.  Опростените играчки провокират развитието на качества като самостоятелност, критично мислене (решаване на проблеми), умение за справяне с различни ситуации и творческо мислене .  Колкото повече неща прави една играчка, толкова по-малко неща ще прави детето.

Играчките за открито карат детето да заобича природата.  Създават у него навици за физическа активност.  Играчките за открито подобряват двигателната култура и координацията на детето.   Те са предпоставка за практикуване на различни видове спорт в последствие.

Най-често играчките са направени от пластмаса.   Тя е отностително здрава и това прави играчките издържливи.  Пластмасата е лесна за почистване и така се гарантира, че в устата на детето не попадат бактерии и микроби.  Това е основен аргумент за използването и.  За да са напълно безопасни пластмасовите играчки не трябва да съдържат BPA. Други възможности за детските играчки са дървото и алуминия, но те дават по-малко възможжости от гледна точка на форми, разнообразие и лекота на използване.

Свързани блог публикации

Всяко малко момиче мечтае някой ден да разполага с възможността да извежда на разходка своите любими кукли за игра. Това може да го осъществени не с какво, а именно с помощта на универсалните колички за кукли.

Тези сладки приспособления ще превърнат вашето малко момиче в ролята на една отговорна майка, която се грижи за своите деца. С количките тя ще може да извежда своите кукли абсолютно навсякъде, включително и в дома, ако случайно времето навън е неблагоприятно.

Преди да закупите този продукт обаче трябва да бъдете сигурни в неговото качество. Колкото по-надежден е той, толкова по-добре. Причината за това е, защото детето ви трябва винаги да се намира в пълна безопасност, дори когато си играе със своите играчки.

Точно такива артикули ще откриете в Кидсо. Съветваме ви да разгледате техните колички за кукли, тъй като със сигурност няма да останете разочаровани от тях. Те притежават изтънчен външен вид и дизайн. Освен това те са произведени само и единствено от водещи марки, като – Chipolino, Bildo и Mamatoyz. 

С атрактивните играчки, детето ви ще се забавлява през целият ден. Заедно с това ще бъдете спокойни, че структурата им ще издържи продължително време. Тяхната същност е съставена от надежден метал и пластмаса. 

Количката за кукли Кати е типичен пример за това. Тя е изключително здрава и лека. Металната и конструкция издържа на всякакво напрежение, така че определено момичето ви ще може да и се наслаждава с години наред.

След пристигането на вашият продукт ще разполагате с възможността да го сглобите самостоятелно. Процесът е доста елементарен и дори за помощ ще имате и инструкции, които се предоставят от самият производител.Съветваме ви сглобяването да го извършите с вашето дете. Така ще може да го научите на ценни уроци, като същевременно с това тя ще развива своята сръчност и креативност.

Ако търсите надежден онлайн магазин в който да може да се възползвате само от висококачествени продукти, смеем да твърдим, че сте на правилното място. Кидсо е водещ представител и застъпил се магазин в територията на България.

Техният професионализъм и качествени продукти не могат да бъдат сравними с нищо. По отношение на доставките не трябва да се тревожите, тъй като те се извършват с бързи темпове в кратки срокове. Напълно възможно е пратката да бъде на входната ви врата в периода на 1-2 дни.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими