Филтриране по
Пол
Виж още Виж по-малко
Години
Виж още Виж по-малко
В промоция
Виж още Виж по-малко
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
19 лв. 240 лв.

Кукли с функции

Показани са 1-10 от общо 10 артикул(а)

Чаровните кукли, които Kidso е подбрал, имат вълшебни функции, които ще приковат вниманието на вашето малко момиченце. Чрез тях детето ви ще може да заеме вашата роля под формата на забавна ролева игра. Интерактивните бебета и кукли изразяват реалистични действия, свързани с ежедневните бебешки навици, както и моменти, свързани с интересни приключения и занимания.

Позволете на вашата малка принцеса да се превърне в гальовна и всеотдайна сладурана, като й подарите невероятно бебе, което помръдва реалистично очи и устни, издава щастливи звуци и може да плаче с истински сълзи. Тя ще помогнете на своето весело бебе да си измие зъбките и да се изкъпе във ваната. Ще го освободи от клатещо се зъбче с помощта на пинсети и накрая ще го сложи да спи, докато го люлее и нежно го успокоява.

Атрактивните кукли Барби, които са снабдени с интересни функции, ще внесат в играта на детето ви много забавление и усещане за споделено приключения. Барби може да  се превърне в русалка, а нейната красива опашка ще ви направи сапунено шоу с балончета. Също така тя има вълшебна светеща рокля, която издава прекрасни мелодии. Барби ще ви запознае и с нейните забавни домашни любимци, които изпълняват над 30 реалистични реакции.

Моделите на играчки са изработени от висококачествени материали, гарантиращи стандарт за качество и безопасност. Създадени са от Barbie, Zapt creation и Giochi preziozi, брандове, които осигуряват на децата качествено развитие чрез стимулиране на въображението и креативното мислене. Играчките са подходящи за момичета над 3-годишна възраст и ще допринесат за по-лесно възприемане на хигиенни и други навици, важни за здравето.

Комплектите могат да съдържат дребни елементи, които да станат обект на поглъщане, затова производителите съветват за непрестанен родителски надзор.

Продуктът е добавен към желани продукти