Филтриране по

Кукли с функции

Не са открити продукти

Чаровните кукли, които Kidso е подбрал, имат вълшебни функции, които ще приковат вниманието на вашето малко момиченце. Чрез тях детето ви ще може да заеме вашата роля под формата на забавна ролева игра. Интерактивните бебета и кукли изразяват реалистични действия, свързани с ежедневните бебешки навици, както и моменти, свързани с интересни приключения и занимания.

Позволете на вашата малка принцеса да се превърне в гальовна и всеотдайна сладурана, като й подарите невероятно бебе, което помръдва реалистично очи и устни, издава щастливи звуци и може да плаче с истински сълзи. Тя ще помогнете на своето весело бебе да си измие зъбките и да се изкъпе във ваната. Ще го освободи от клатещо се зъбче с помощта на пинсети и накрая ще го сложи да спи, докато го люлее и нежно го успокоява.

Атрактивните кукли Барби, които са снабдени с интересни функции, ще внесат в играта на детето ви много забавление и усещане за споделено приключения. Барби може да  се превърне в русалка, а нейната красива опашка ще ви направи сапунено шоу с балончета. Също така тя има вълшебна светеща рокля, която издава прекрасни мелодии. Барби ще ви запознае и с нейните забавни домашни любимци, които изпълняват над 30 реалистични реакции.

Моделите на играчки са изработени от висококачествени материали, гарантиращи стандарт за качество и безопасност. Създадени са от Barbie, Zapt creation и Giochi preziozi, брандове, които осигуряват на децата качествено развитие чрез стимулиране на въображението и креативното мислене. Играчките са подходящи за момичета над 3-годишна възраст и ще допринесат за по-лесно възприемане на хигиенни и други навици, важни за здравето.

Комплектите могат да съдържат дребни елементи, които да станат обект на поглъщане, затова производителите съветват за непрестанен родителски надзор.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими