Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

5 лв. 84 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Кукли с функции

Показани са 1-9 от общо 9 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Възрастта на детето е най-важният фактор, който трябва да съобразите при избора. Куклите, предназначени за малки деца, не бива да имат изваждащи се или лесно отстраними части, които крият риск от задавяне. За по-големите деца са подходящи кукли със сменящи се или добавящи се части , които развиват фината им моторика и ги учат да вземат решения – такива например са например куклите с професии.

Този вид играчка служи за следните цели: учи на отговорност и съчувствие. развива въображението и комуникативните способности . помага на децата да запомнят наименованията на частите на тялото , както и разликата между ляво и дясно, когато са застанали пред огледалото. свен това децата обичат да разговарят с куклите си, което им позволява по лек и забавен начин да подобряват своите езикови умения.

Популярно е мнението, че за най-малките и от двата пола е по-подходяща куклата бебе . Когато се „грижат“ за нея, децата развиват координацията между очите и ръцете , тъй като трябва да преценяват движенията си , както и силата на натиска, който упражняват. Този модел е изключително подходящ и когато в семейството се очаква нов член и детето се чувства объркано от предстоящата промяна. Родителите могат да използват куклата бебе, за да обяснят какво предстои и как баткото/каката може да бъде ценен и много важен помощник в грижите за новороденото. За по-големите деца са по-подходящи кукли, които не са бебета, тъй като с тяхна помощ те могат да усвоят различни социални роли – на лекар, пожарникар , учител и др.

Свързани блог публикации

Чаровните кукли, които Kidso е подбрал, имат вълшебни функции, които ще приковат вниманието на вашето малко момиченце. Чрез тях детето ви ще може да заеме вашата роля под формата на забавна ролева игра. Интерактивните бебета и кукли изразяват реалистични действия, свързани с ежедневните бебешки навици, както и моменти, свързани с интересни приключения и занимания.

Позволете на вашата малка принцеса да се превърне в гальовна и всеотдайна сладурана, като й подарите невероятно бебе, което помръдва реалистично очи и устни, издава щастливи звуци и може да плаче с истински сълзи. Тя ще помогнете на своето весело бебе да си измие зъбките и да се изкъпе във ваната. Ще го освободи от клатещо се зъбче с помощта на пинсети и накрая ще го сложи да спи, докато го люлее и нежно го успокоява.

Атрактивните кукли Барби, които са снабдени с интересни функции, ще внесат в играта на детето ви много забавление и усещане за споделено приключения. Барби може да  се превърне в русалка, а нейната красива опашка ще ви направи сапунено шоу с балончета. Също така тя има вълшебна светеща рокля, която издава прекрасни мелодии. Барби ще ви запознае и с нейните забавни домашни любимци, които изпълняват над 30 реалистични реакции.

Моделите на играчки са изработени от висококачествени материали, гарантиращи стандарт за качество и безопасност. Създадени са от Barbie, Zapt creation и Giochi preziozi, брандове, които осигуряват на децата качествено развитие чрез стимулиране на въображението и креативното мислене. Играчките са подходящи за момичета над 3-годишна възраст и ще допринесат за по-лесно възприемане на хигиенни и други навици, важни за здравето.

Комплектите могат да съдържат дребни елементи, които да станат обект на поглъщане, затова производителите съветват за непрестанен родителски надзор.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими