Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

12 лв. 53 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

Кукли за обличане

Показани са 1-3 от общо 3 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Възрастта на детето е най-важният фактор, който трябва да съобразите при избора. Куклите, предназначени за малки деца, не бива да имат изваждащи се или лесно отстраними части, които крият риск от задавяне. За по-големите деца са подходящи кукли със сменящи се или добавящи се части , които развиват фината им моторика и ги учат да вземат решения – такива например са например куклите с професии.

Този вид играчка служи за следните цели: учи на отговорност и съчувствие. развива въображението и комуникативните способности . помага на децата да запомнят наименованията на частите на тялото , както и разликата между ляво и дясно, когато са застанали пред огледалото. свен това децата обичат да разговарят с куклите си, което им позволява по лек и забавен начин да подобряват своите езикови умения.

Напротив, през дългите години на своето съществуване те не са изгубили нищо от своята привлекателност и очарование и днес продължават да бъдат една от предпочитаните детски играчки. Куклите позволяват на детето да се вживее в различни роли, освен могат да бъдат ваш незаменим помощник, когато създавате у него полезни навици: да си подрежда играчките да се грижи за дрехите и другите си вещи да свикне със здравословен режим на сън, хранене, игра и обучение

Популярно е мнението, че за най-малките и от двата пола е по-подходяща куклата бебе . Когато се „грижат“ за нея, децата развиват координацията между очите и ръцете , тъй като трябва да преценяват движенията си , както и силата на натиска, който упражняват. Този модел е изключително подходящ и когато в семейството се очаква нов член и детето се чувства объркано от предстоящата промяна. Родителите могат да използват куклата бебе, за да обяснят какво предстои и как баткото/каката може да бъде ценен и много важен помощник в грижите за новороденото. За по-големите деца са по-подходящи кукли, които не са бебета, тъй като с тяхна помощ те могат да усвоят различни социални роли – на лекар, пожарникар , учител и др.

Свързани блог публикации

Магазин Kidso ще заинтригува вашето малко съкровище с прекрасни модели на забавни бебета, които да гушка, да преоблича и да се грижат за тях, точно както и вие! Те крият прекрасни изненади и функции, които ще впуснат вашата принцеса в невероятни забавления и весели ролеви игри.

Заложете на малко пакетче, което крие ценна радост в себе си. След като детето ви го разтвори ще може да види какъв цвят кожа, коса и прическа има новороденото бебе. А като изтърка очичките му с мокра кърпа, ще разбере и техния цвят. То може да има прекрасно покривало на пеперуда, цвете, пчела, зайче, конус със сладолед и много други. Заложете на Baby born и Baby Anabell, които също разполагат с прекрасни бебешки дрешки за преобличане и създават върховно усещане с реалистичните си функции. С помощ от вашето момиченце куклите мърдат крачета и ръчички за лесно преобуване, издават гукащи звуци, помръдва реалистично очи и устни и могат да плачат с истински сълзи. Когато огладнеят, могат да бъдат нахранени, след което трябва да бъдат сложени на гърнето, за да не намокрят пелените. А когато дойде ред за сън, вашата дъщеря, като една истинска майка, ще обгърне своето бебе, за да го унесе в сладка дрямка. Някои модели имат меки телца и са идеални за спане и гушкане  през цялата вечер.

Дизайнерски изработените бебета с интерактивни функции имат  чудесен  набор от аксесоари, с които играта на вашата принцеса ще се превърне в истинска грижа за безценната играчка. Към тях влизат прекрасни бебешки дрешки с весели орнаменти, гърнета, памперси, шишета, биберони, прибори за хранене, гривнички и много други принадлежности.

Zuru и Zapf creation са марките, осигурили незаменимите детски играчки, с които вашите деца ще разгръщат своето въображение и креативно мислене. Те са изработени от висококачествени материали, безвредни за детското здраве и подходящи за деца над 0+месечна възраст.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими