Филтриране по
Пол
Виж още Виж по-малко
Години
Виж още Виж по-малко
В промоция
Виж още Виж по-малко
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
21 лв. 99 лв.

Кукли за обличане

Показани са 1-9 от общо 9 артикул(а)

Магазин Kidso ще заинтригува вашето малко съкровище с прекрасни модели на забавни бебета, които да гушка, да преоблича и да се грижат за тях, точно както и вие! Те крият прекрасни изненади и функции, които ще впуснат вашата принцеса в невероятни забавления и весели ролеви игри.

Заложете на малко пакетче, което крие ценна радост в себе си. След като детето ви го разтвори ще може да види какъв цвят кожа, коса и прическа има новороденото бебе. А като изтърка очичките му с мокра кърпа, ще разбере и техния цвят. То може да има прекрасно покривало на пеперуда, цвете, пчела, зайче, конус със сладолед и много други. Заложете на Baby born и Baby Anabell, които също разполагат с прекрасни бебешки дрешки за преобличане и създават върховно усещане с реалистичните си функции. С помощ от вашето момиченце куклите мърдат крачета и ръчички за лесно преобуване, издават гукащи звуци, помръдва реалистично очи и устни и могат да плачат с истински сълзи. Когато огладнеят, могат да бъдат нахранени, след което трябва да бъдат сложени на гърнето, за да не намокрят пелените. А когато дойде ред за сън, вашата дъщеря, като една истинска майка, ще обгърне своето бебе, за да го унесе в сладка дрямка. Някои модели имат меки телца и са идеални за спане и гушкане  през цялата вечер.

Дизайнерски изработените бебета с интерактивни функции имат  чудесен  набор от аксесоари, с които играта на вашата принцеса ще се превърне в истинска грижа за безценната играчка. Към тях влизат прекрасни бебешки дрешки с весели орнаменти, гърнета, памперси, шишета, биберони, прибори за хранене, гривнички и много други принадлежности.

Zuru и Zapf creation са марките, осигурили незаменимите детски играчки, с които вашите деца ще разгръщат своето въображение и креативно мислене. Те са изработени от висококачествени материали, безвредни за детското здраве и подходящи за деца над 0+месечна възраст.

Продуктът е добавен към желани продукти