Филтриране по
Години
Виж още Виж по-малко
В промоция
Виж още Виж по-малко
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
11 лв. 48 лв.

Къщи за кукли

Показани са 1-6 от общо 6 артикул(а)

Къщи за кукли Mamatoys и Barbie ще грабнат вниманието на вашата нетърпелива принцеса. Те ще осигурят прекрасен дом на нейната любима кукла и дълги часове на забавление, докато сглобява и проектира сама стилната къща и мебели.

Комплект – къщата на Челси съдържа всичко необходимо в къщата  като кухня с уреди, които се отварят, маса, столове, предна врата, сервиз за пикник, спалня на втория етаж, асансьор под формата на кошница и самата Челси. С нея вашето момиче ще има възможността да разиграва различни забавни ситуации и да влиза в интересни ролеви игри. Може да покани на пикник и другите кукли, приятелки на Челси и да си спретнат лятно парти в двора. Тя е пъстра с ефектен дизайн и бляскави цветове, точни както подобава за една малка принцеса.

Може да заложите на комплекти  дървени къщи и мебели, които да стимулират сръчността на детето и с които забавлението ще бъде гарантирано. Те се сглобяват лесно, съобразени с детските умения без лепило или метални части. А крайния резултат са изтънчени мебели и къщи, които имат прекрасна визия и дизайн. Освен че ще стимулират детското въображение и креативност, с тяхна помощ детето ще затвърди своите двигателни умения. Като се съсредоточи върху определени детайли, детето ще усвои важния урок да се фокусира върху конкретна задача и нейното изпълнение.

Тези невероятни предложения са чудесна идея за подарък, с който да зарадвате вашата дъщеря. Тя ще ви бъде безкрайно благодарна и веднага ще се заеме с разположението и сглобяването на красивата си къща за кукли.

За безопасност са използвани висококачествени дървени, пластмасови и други материали,които не оказват вредно влияние върху детското здраве. Те са подходящи за деца над 3-годишна възраст като естествен източник за безценно забавление и пълноценно развитие.

Продуктът е добавен към желани продукти