Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

13 лв. 57 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

Къщи за кукли

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Играчките са повече от забавление за децата .  Повечето играчки дават възможност на децата да научат нещо.  В най-ранна възраст чрез играчките децата осмислят причинно-следствените връзки и усъвършенстват двигателните си умения.

Играчките стимулират когнитивното развитие , като стимулират детската концентрация и памет (настолните игри) , като им позволяват да резрешават проблеми по творчески път, което е ключ за развитие на тяхната бъдеща увереност и самостоятелност (игри с мозайки и конструктори).

Няма фиксирана цифра .  Децата с по-малко играчки около себе си обръщат повече внимание на една играчка, съсредоточават се върху нея и измислят повече игри с нея.  Това стимулира творческото им мислене.

Много родители са забелязвали как бебето може за дълги периоди от време да изучава ръцете си или да се занимава с някаква играчка, или да лежи и играе с активна гимнастика.   Бебетата нямат чувство за скука и досада.  Това е причината някои играчки да се окажат изключително забавни за тях.

В детска възраст играчките развиват светоусещането на детето.  Те развиват тяхнот о въображение.   Играчките са основния инструмент за общуване между децата – с тях де се учат да взаимодействат помежду си, да се запознават едно с друго, да участват в групови занимания.

Най-подходящи за децата са обикновените играчки.  С играчка в ръцете децата са откриватели.  Те са активни и търсят как могат да я „използват“.  По този начин използват въображението си.  Опростените играчки провокират развитието на качества като самостоятелност, критично мислене (решаване на проблеми), умение за справяне с различни ситуации и творческо мислене .  Колкото повече неща прави една играчка, толкова по-малко неща ще прави детето.

Играчките за открито карат детето да заобича природата.  Създават у него навици за физическа активност.  Играчките за открито подобряват двигателната култура и координацията на детето.   Те са предпоставка за практикуване на различни видове спорт в последствие.

Най-често играчките са направени от пластмаса.   Тя е отностително здрава и това прави играчките издържливи.  Пластмасата е лесна за почистване и така се гарантира, че в устата на детето не попадат бактерии и микроби.  Това е основен аргумент за използването и.  За да са напълно безопасни пластмасовите играчки не трябва да съдържат BPA. Други възможности за детските играчки са дървото и алуминия, но те дават по-малко възможжости от гледна точка на форми, разнообразие и лекота на използване.

Свързани блог публикации

Къщи за кукли Mamatoys и Barbie ще грабнат вниманието на вашата нетърпелива принцеса. Те ще осигурят прекрасен дом на нейната любима кукла и дълги часове на забавление, докато сглобява и проектира сама стилната къща и мебели.

Комплект – къщата на Челси съдържа всичко необходимо в къщата  като кухня с уреди, които се отварят, маса, столове, предна врата, сервиз за пикник, спалня на втория етаж, асансьор под формата на кошница и самата Челси. С нея вашето момиче ще има възможността да разиграва различни забавни ситуации и да влиза в интересни ролеви игри. Може да покани на пикник и другите кукли, приятелки на Челси и да си спретнат лятно парти в двора. Тя е пъстра с ефектен дизайн и бляскави цветове, точни както подобава за една малка принцеса.

Може да заложите на комплекти  дървени къщи и мебели, които да стимулират сръчността на детето и с които забавлението ще бъде гарантирано. Те се сглобяват лесно, съобразени с детските умения без лепило или метални части. А крайния резултат са изтънчени мебели и къщи, които имат прекрасна визия и дизайн. Освен че ще стимулират детското въображение и креативност, с тяхна помощ детето ще затвърди своите двигателни умения. Като се съсредоточи върху определени детайли, детето ще усвои важния урок да се фокусира върху конкретна задача и нейното изпълнение.

Тези невероятни предложения са чудесна идея за подарък, с който да зарадвате вашата дъщеря. Тя ще ви бъде безкрайно благодарна и веднага ще се заеме с разположението и сглобяването на красивата си къща за кукли.

За безопасност са използвани висококачествени дървени, пластмасови и други материали,които не оказват вредно влияние върху детското здраве. Те са подходящи за деца над 3-годишна възраст като естествен източник за безценно забавление и пълноценно развитие.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими