Филтриране по

Цена

24 лв. 91 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

Lego Batman

Показани са 1-3 от общо 3 артикул(а)

Lego създава цяла серия за любимия анимационен персонаж, спасител на града и преследвач на злодеи Батман. Тези екшън комплекти ще внесат в играта на всяко дете начини и предпоставки  за създаване на стратегически план и изпълняване на конкретна мисия като предотвратяване на обир или епична битка с Mr Freeze, The Riddler, както и с вечния антипод The Joker.

Може да се впуснете в забавни ролеви игри, в които ще спасите Готъм, ще  върнете спокойствието и безопасността на гражданите. С помощта на Батмобила и хеликоптера на Батман, гонките ще се превърнат в яростни и скоростни преследвания, носещи адреналин и върховна забава. Върнете супер злодеите в затвора като ги победите със своите героични способности, но се пазите от техните подли капани.

Всеки комплект включва различен брой части, изработени от пластмаса и метал и  са подходящи за деца над 4-годишна възраст. Тъй като целта на комплектите е да развива когнитивните детски умения, те са подходящи за предучилищна и училищна възраст за деца на 5, 6 или 7 години.

Възможността от съвместна игра намира своето приложение сред децата, като ги социализира и подобрява речевите и комуникативни умения. Децата могат да вземат смелото решение да създадат нещо сами със своя геометрична форма и функция. Тази възможност от лично структуриране довежда до самобитни геометрични познания, помага за определяне на разстоянията и позициите в пространството, както и за ориентацията.

Сортирането по цветове и форма на частите от децата ще подобри техните умения за фокусиране и справяне със ситуацията. Освен, че ще подобри техните двигателни умения, конструкторите ще послужат като инициатор на отборна игра. Тази предпоставка изгражда добри лидерски способности, уважение към съотборника и приемане на различни от собственото мнения и идеи

Своенравният Батман ще гарантира на децата ви много забавление, съчетано с перспективата за личностното развитие.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими