Филтриране по
Цена
12 лв. 218 лв.

Lego City

Показани са 1-20 от общо 23 артикул(а)

Lego city е „грандомантската” представа на Lego за разнообразната възможност от реденето на всякакви бази, участъци и съоръжения.

Създадете чудовищна машина камион, ледоход, космическа совалка и куп други привлекателни и иновативни съоръжения. Участвайте в мисии под ледовете, в джунглата или сред огъня като създадете прототипи на пожарни и полицейски участъци, на космически бази и станции, на спасителни превозни средства и ракети.

Тази всестранната визия за игра, посредством редене и сглобяване на части, гарантира на вашето дете усъвършенстване на двигателните функции, съобразява координативните способности с пространствената ориентация и спомага за изграждане на съдържателно и идейно мнение. Като качествено занимание сред децата, конструкторите са възможност за абстрахиране от банална обстановка, която може да се окаже скучна. Чрез запълване на времето с подобен тип забавление, децата усвояват способността за анализиране и разрешаване на възникнали задачи, както и съотборно равенство и уважение.

Интересните ски курорти или възможността от създаването на увеселителен парк или магазин, ще бъде забележително проектиране според собствените виждания на вашето дете. Ще се запознае с много интересни геометрични форми и тяхното съотношение. Ще надгради своите когнитивни умения и подсъзнателно ще ги прилага в социалните си контакти в училище, вкъщи и сред приятели.

За различните възрасти на децата, Lego предлага конструктори с различно на брой съдържание на елементи и фигури, като достигат до над 800 елемента в комплекта. Подходящи за деца над 4- годишна възраст, моделите могат да конструират всякакви форми, по желание на децата и тяхната представа. Те са изработени от пластмасов материал, който не оказва вредно влияние за детското здраве. 

Конструкторите са важни за изграждане на поведенческите модели у децата, защото са интересен подход за създаване на художествено мислене, самоувереност и благоразположение към събеседника.

Продуктът е добавен към желани продукти