Филтриране по
Цена
55 лв. 144 лв.
Пол
Виж още Виж по-малко
В промоция
Виж още Виж по-малко

Lego Creator

Показани са 1-6 от общо 6 артикул(а)

С тези модели на конструктори ще имате възможността от творчески съчетания като разменяте модулите за построяване.  С цветните „3 в 1” Lego Creator ще съумеете да управлявате двувитлов хеликоптер, включващ модел на хеликоптер с огромни синхронизирани витла, двуместна кабина с товарно пространство. Може да създадете космическа въртележка, с включени звездни компоненти или да си изработите впечатляваща сладкарница с тераси и големи витрини, в която да нагостите вашите гладни клиенти. После може да я трансформирате в почивна станция с басейн и атрактивно кафене на ъгъла.

С тези предложение децата ще се научат бързо да превключват на различни теми и да се фокусират върху определена цел. Съобразени с нуждите от развитие на когнитивните умения, Lego подарява възможността на всяко дете да създаде свое собствено изделие, чрез което да надгражда аналитичното си мислене. С възходящата подредба на цветове и форми, детето ще придобие съществена представа за геометричните съчетания и ще генерализира своите знания и умения под формата на забавна игра.

Подходящи за момичета и момчета над 8 и 9-годишна възраст, Lego Creator ще подобри съсредоточаването към самостоятелно изготвен план. Това със сигурност ще се принесе като умения в училищните и извънкласни занимания. Ще създаде чувство за отговорност у децата и представата за съвместна работа в екип. Така съотборниците ще  имат възможност да предлагат своите идеи, но и ще приемат и обмислят чуждите мнения и забележки. Креативността и творческите заложби ще могат да се развихрят и ще намерят нужното приложение в тези атрактивни конструктори.

С разнообразието на различен по брой елементи, Lego гарантира будно интерпретиране на математически закономерности и дизайнерско съчетание на цветове и форми. Така пламенните привърженици на строенето ще се сдобият с цял свят от възможности.

Продуктът е добавен към желани продукти