Филтриране по
Цена
21 лв. 279 лв.
Години
Виж още Виж по-малко
Пол
Виж още Виж по-малко

Lego Duplo

Показани са 1-16 от общо 16 артикул(а)

Тези комплекти са чудесен вариант за разширяване на детските знания. Конструкторите Lego Duplo съдържат: 

  • модерни фигури Duplo

  • различните животни по света за малките любители

  • семейни къщи

  • първи колички и камиони

  • влакови композиции

  • конюшни и други познати на децата забавни машини

С помощта на цветните и интересни елементи, децата сами ще изграждат и проектират света на Lego, който ще концентрира своите образователни способности върху тях. Подходящи за деца над 2-годишна възраст и за всякакъв пол, конструкторите ще развият всестранно и творческо мислене. Чрез самостоятелно сглобяване и изучаване на определени форми, децата ще придобият математическа представа за геометричните форми и ще усъвършенстват своите двигателни умения. 

Развивайки когнитивната гъвкавост, игрите са особено подходящи за деца в училищна и предучилищна възраст, тъй като са добра предпоставка за аналитично мислене и обогатяване на речевата комуникация. В случаите на екипна игра, децата създават хармонично общуване помежду си, както и чувство за съобразителност, съпричастност към съотборника и трайни приятелства.

Децата могат да се забавляват с интересните пристанища, кафенета и кораби. Могат да изтеглят допълнителното приложение, за да отключат повече възможности за игра, включително функция дистанционно управление и забавни състезания. Налични са и светещи тухлички, които чрез натискане на бутон, създават вълшебна обстановка.

Елементите са изградени от обезопасени, пластмасови форми, които са подходящи за малките, любознателни ръчички. Съвместяват различен брой тухлички и фигури, които се комбинират помежду си, за да създадат прекрасни подводници, полицейски патрули, тропически острови и други, които насърчават строителните умения на децата и нуждата от съвместни занимания.

Чрез ръководството за сглобяване, малчуганите ще съумяват да се справят с конкретни задания, които водят до ефективно изграждане на лидерски качества и добре структурирано и обосновано мнение.

Продуктът е добавен към желани продукти