Филтриране по
Цена
35 лв. 181 лв.

Lego Minecraft

Показани са 1-6 от общо 6 артикул(а)

С комплектите на Lego Minecraft ще се впуснете в пиратски приключения на острова на черепите, ще си конструирате ферма от  Minecraft с животни и посеви или обстановката от Ада с чакъл и пъклени, кварцови блокове. Може да създавате епични модели на Stive Bigfit и да се впуснете в приключенията на Alex или да си създадете ролеви игри с Creeper. 

Включените емблематични фигурки със снабдени лостове за трансформиране и въртене ще ви доставят удоволствие в незаменимата, авантюристична игра. Интересните Minecraft играчки включват и допълнителни Lego тухлички за творческо строене, както и:

  • цветни тухлички за построяване на ферма

  • огради

  • потоци

  • дървета

  • готварски печки

  • наковални

  • фигурки на животни и куп други декоративни елементи за създаване на конкретна обстановка в духа на Lego

Лесни за сглобяване, Лего конструкторите се дефинират и като специално средство за разгръщане на когнитивните умения у децата. Създадени са с целесъобразно значение, което да подтиква децата в отборни игри

По този начин те ще съобразяват своите маниери на поведение като предоставят възможност на другите играчи да изразяват своето мнение. Индивидуалното редене на елементите ще осигури опознаване на разстоянията в пространствата и ще затвърди двигателните умения на децата.

Множеството възможности за създаване на определени форми ще помогне за разгръщане на въображението и ще илюстрира в съзнанието на децата геометрични познания. Тази материя ще бъде от огромно значение в предучилищна и училищна възраст, където децата ще имат вече обособени знания за формите.

Унисекс комплектите са подходящи за деца над 7-годишна възраст с налични над 800 броя Lego елемента, които ще донесат на децата един съвсем различен начин на забавление под формата на приключенска, образователна игра.

Продуктът е добавен към желани продукти