Филтриране по
Цена
19 лв. 192 лв.
В промоция
Виж още Виж по-малко

Lego Ninjago

Показани са 1-20 от общо 24 артикул(а)

Застанете като истинска нинджа и полетете като Господаря на златния дракон. Влезте в скоростна схватка и битки с мотоциклети. Изправете се срещу всемогъщия Killow в различни предизвикателства и дуели. Помогнете на Kia и Cole да спасят майката на всички дракони от Hunter Copter.

Разполагате с мечове от слонови кости и злато, катанати, горящи факли и други майсторски оръдия. Може да създавате спинджуци торнадо за своите цели в епични и смразяващи битки. Нинджа сблъсъците ще се разгърнат в различни пространствени терени като съдбовни пустини, улици, императорски замъци и други сакрални нинджа територии.

Чрез изпробване на различните нинджа техники ще влезете в истинска симулация за раздаване на правосъдие от страната на Доброто. А любимите нинджа герои ще ви подарят незабравими изживявания като истински самурай. Комплектите са подходящи за момчета над 6-годишна възраст и съдържат над 800 елемента, с помощта на които да изграждат свободно света на Нинджа.

Целите, обособени от Лего конструкторите, са насочени за цялостното когнитивно развитие на децата, както и за усъвършенстване на физическите функции и способности. Чрез осезателно сортиране и структуриране, децата ще затвърдят двигателните си умения и ще осъзнаят значението на обектите в пространството. Ще асимилират тяхната подредба и ще се ориентират по-добре в него. 

Чрез отборна игра се стимулира формирането на индивидуалното мислене и възможността от допускане на чужди идеи. Добрата интерпретация на нинджа сюжета допринася за надграждането на речниковия състав на децата и ги сблъсква с исторически представи за минали векове. Когато играта загрубее и трябва да се измисли план за отстъпление, децата ще инициират в съзнанието си аналитично мислене и различни предпоставки за справяне със ситуацията.

Всяка база за изграждане на детската личност, заложена в атрактивните игри, е от съществено значение за насърчаване на правилното развитие и добре усвоеното свободно време на децата.

Продуктът е добавен към желани продукти