Филтриране по
Цена
38 лв. 352 лв.
В промоция
Виж още Виж по-малко

Lego Star Wars

Показани са 1-13 от общо 13 артикул(а)

Атрактивните модели на Lego Star Wаrs ще ви главозамае със зашеметяващи изпълнения на космически битки и завоевания, на приключенски мисии и съревнования. Поведете скутера на Han Solo и използвайте емблематичния бластер срещу хищната корелианска хрътка, отидете на лов с Moloch, избягайте от мощните оръдия на пилота на TIE Fighter или от мините на Kessel, след това се отправете на по питие с Han и приятелите му или пътувайте със най-бързия кораб в галактиката Millennium Falcon.

Конструкторите включват всякакви емблематични мини фигури на героите от поредицата за междугалактическите войни и размирици, като Yoda, Obi-Wan Kenobi, очарователни дроиди, които имат специален датчик, интерактивен двигател и се задвижват с помощта на Bluetooth управление и много други едноименни герои. Включени са също така специфичните светлинни мечове и бластерни пистолети, скутери и съоръжения за придвижване в космическото пространство.

Изработените Lego елементи се сглобяват и съчетават помежду си чрез нуждата от различно по сила натискане. С това действие децата ще си осигурят развитие на двигателните функции и способности. Чрез възпроизвеждане на ролеви игри в динамични схватки и космически престрелки, децата ще се интегрират помежду си без проблем.

Ще наложат приятелски, поведенчески маниери и ще се научат да изчакват своя ред. В хода на битката ще обособят стратегически прийоми, с които да излезнат от дадена ситуация и да победят Злите сили.

Това несъмнено ще задобри и раздвижи аналитичното и многостранно мислене. Съзнателното изграждане на модели по определени схеми от указанията гарантира у децата представата за геометрични конфигурации. Ефектът от това действие се пренася в училищните занятия и формира по-експлицитни знания и представи по темата.

Атрактивните модели на Лего конструктори съдържат над 1000 елемента, подходящи за деца в предучилищна и училищна възраст и за всички любители на Star Wаrs. Ще стават екшън битки, а вие трябва да се присъедините към едната страна. Коя ще изберете?

Продуктът е добавен към желани продукти