Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

Цена

8 лв. 412 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

За море и басейн

Показани са 1-20 от общо 96 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Най-популярните надувни играчки са: спасителен пояс надуваеми ръкави надуваеми жилетки възглавнички за плуване надувни топки Надувните играчки имат една о сновна функция – да помогнат на детето да свикне с водата по безопасен и сигурен начин.

Най-ранната препоръчителна възраст е шест месеца. Тогава децата използват най-вече спасителен пояс.  Надуваемите ръкави се използват от деца на възраст между една и три години. Когато децата растат и размера на играчките се променя. Нуждата от различен тип играчки също се променя в зависимост от това как детето напредва с уменията си във вода.

Вземете под внимание възрастта . На всяка играчка пише за каква възраст е. Спазвайте тези указания. Те ще Ви гарантират комфорта и сигурността на детето. Следете за сигурността на тези играчки . Те винаги трябва да са с две отделни надувни отделения. Трябва да се слагат, обуват или обличат на детето по сигурен начин, който гарантира, че няма да се изхлузят и паднат от детето. Разгледайте как са проектирани играчките . Те трябва да са балансирани добре, да не позволяват лесно преобръщане, накланяне на страни или други движения, които могат да застрашат детето. Следете за качеството на материалите и изработка . ПВЦ материалът, от който са направени трябва да е плътен и стабилен. Шевовете по снадките трябва да са надеждни. Те трябва да са завършени, така че да не драскат детето.

Свързани блог публикации

Децата от раждането си са добре настроени към водата.  Бебетата, които са играли във вода от ранна детска възраст укрепват по-бързо физически и ментално.  Те развиват по-бързо моториката си, пространствената им координация е по-добра.

За да започнат децата да развиват уменията си във вода са им необходими надувните помощни средства.  Те ги карат да развиват увереност във водата.

Заниманията във вода винаги са в компанията на възрастен – така децата развиват увереност и по-стабилна връзка с родителите си.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими