Филтриране по
Пол
Виж още Виж по-малко
Години
Виж още Виж по-малко
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
3 лв. 514 лв.

За море и басейн

Показани са 1-20 от общо 61 артикул(а)

Сезонът, изпъстрен с най-много приключения и удоволствия е лятото. Магазин Kidso предоставя възможност за вашето дете да се впусне в незаменими водни забавления с прекрасните надуваеми играчки за море и басейн.

Надуваемите дюшеци и лодки на атрактивни форми като пате, фламинго и лебед ще заинтригуват всеки малчуган като са предназначени за деца над 3-годишна възраст. Яхнете чудноватия морски скат или костенурка като се придържате с удобните дръжки. Носете се по гребена на вълните или по спокойната повърхност на басейните с интересните сладоледени форми, кивита, ананаси, весели емотиконки, хищни акули и добродушни делфини. За нов вид преживяване и дръзки приключения може да се повозите на плаващите парти острови, които са снабдени с поставки за чаши, контейнер за охлаждане и вместимост до 4 човека.

Подходящи за деца над 1-годишна възраст са веселите надуваеми ръкави и пояси, с помощта на които децата ще могат да тренират своите умения за плуване и да усвоят различни техники за целта. Те изразяват интересни апликации и принтове на любими анимационни герои, сладкарски изкушения, атрактивни автомобилни гуми, ананаси и други закачливи форми.

Моделите са предоставени от Intex, изработени от висококачествен PVC материал и служат за всякакви водни забавления. Те са подсигурени с обезопасени въздушни камери, седалки и облегалки за най-малките. А предложенията за надуваеми жилетки са снабдени и с няколко катарами за бързо освобождаване.

Тези примамливи надуваеми играчки ще помогнат на детето ви да се отърси от страха към вода, който се оказва много често препятствие между невероятните изживявания. С тяхна помощ детето ще усвои технично поведение във водата и ще стимулира своите двигателни умения. Когато се старае да се задържи на повърхността, ще съумява да координира своите движения и тяло. Тъй като плътността на водата оказва благоприятно противодействие, мускулите се тренират, както при никой друг спорт.

Продуктът е добавен към желани продукти