Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

14 лв. 40 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бластери

Показани са 1-8 от общо 8 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Игрите с оръжия са едни от най-старите и най-любими детски игри . Когато са обяснени правилно и се извършват при спазване на правилата за безопасност, те не са вредни за децата . Опасно е да се купуват с цел патриотично възпитание, за поощряване на агресията или с цел полово разделение и противопоставяне . Със зачестяването на стрелбите в училищни сгради в много държави по света започна обществен дебат за пълна забрана на играчките оръжия. Някои психолози твърдят, че са опасни, защото свалят психологическите бариери за стрелба по истински хора с истински оръжия . Други обаче са на мнение, че всичко се свежда до правилния родителски контрол и пълноценния диалог с децата.

Напълно нормално е. Децата играят в смесени групи, повлияни са от фантастични герои и е напълно естествено момичетата също да искат да притежават играчка оръжие, която да ги приобщи към игрите.

Да, има, дори се рекламират по този начин – „за момичета“. Обикновено са със специфичен розов цвят или в негови нюанси .

Играчките оръжия се делят на два основни вида – реалистични и нереалистични . Както показват самите имена, реалистичните са умалени модели на реално съществуващи оръжия, а нереалистичните обикновено са част от фантазен филмов или приказен сюжет , а може да бъдат и с напълно иновативен дизайн, измислен от производителя.

Според повечето психолози е по-добре да се купуват играчки, които не са реалистични копия на истински оръжия . Така децата по-лесно осъзнават, че става дума за игра. Не забравяйте: неосъзнаването на границата между игра и реалност може да бъде много опасно!

Играчките оръжия се изработват от най-различни материали – дърво, метал, пластмаса, комбинация от изброените , както и от полиуретан (т.нар. фоам). Много популярни например са мечовете от фоам.

Подходящата възраст е след 5 години , когато детето вече може да разбира предназначението на предметите. Добре е оръжията да не бъдат реалистични.

Играчките оръжия , които изстрелват различни елементи, се определят като едни от най-опасните детски играчки изобщо. Наранявания на главата и очите (дори ослепяване) са често срещани травми при игра с тях. Затова родителският контрол е задължителен , както и подробно инструктиране на детето какви са опасностите и за какво да внимава.

Играчките оръжия не са позволени на борда на самолета (в ръчния багаж), но няма забрана да се пренасят в регистрирания (чекиран) багаж . Все пак проверете внимателно законите в държавата, за която пътувате – в някои страни, напр. Сингапур, се изисква специално разрешение за притежаване на играчка оръжие и ако носите такава, трябва да я обявите при пристигането.

Мечът също попада под общата забрана за носене на играчки оръжия на борда на самолета . Можете да го пренесете опакован в общия си багаж.

Забраната е породена от факта, че този вид играчки, независимо от степента си на прилика с истинските оръжия , могат да бъдат използвани за извършване на престъпление.

Игрите с оръжия са едни от най-старите и най-любими детски игри. Когато са обяснени правилно и се извършват при спазване на правилата за безопасност, те не са вредни за децата. Опасно е да се купуват с цел патриотично възпитание, за поощряване на агресията или с цел полово разделение и противопоставяне. Със зачестяването на стрелбите в училищни сгради в много държави по света започна обществен дебат за пълна забрана на играчките оръжия. Някои психолози твърдят, че са опасни , защото свалят психологическите бариери за стрелба по истински хора с истински оръжия. Други обаче са на мнение, че всичко се свежда до правилния родителски контрол и пълноценния диалог с децата.

Напълно нормално е. Децата играят в смесени групи, повлияни са от фантастични герои и е напълно естествено момичетата също да искат да притежават играчка оръжие, която да ги приобщи към игрите.

Да, има, дори се рекламират по този начин – „за момичета“. Обикновено са със специфичен розов цвят или в негови нюанси.

Играчките оръжия се делят на два основни вида – реалистични и нереалистични. Както показват самите имена, реалистичните са умалени модели на реално съществуващи оръжия, а нереалистичните обикновено са част от фантазен филмов или приказен сюжет, а може да бъдат и с напълно иновативен дизайн, измислен от производителя.

Според повечето психолози е по-добре да се купуват играчки, които не са реалистични копия на истински оръжия. Така децата по-лесно осъзнават, че става дума за игра. Не забравяйте: неосъзнаването на границата между игра и реалност може да бъде много опасно!

Играчките оръжия се изработват от най-различни материали – дърво, метал, пластмаса, комбинация от изброените , както и от полиуретан (т.нар. фоам) . Много популярни например са мечовете от фоам.

Свързани блог публикации

Готови ли сте за схватки в пълно бойно снаражение?

Обстреляй противника с бързия Hammershot, който разполага с въртящ се барел с 5 снаряда или грабни мощен бластер, който изстрелва мега снаряди на 23 метра разстояние. А ако видиш зомби си послужи с Doublestrike, трябва само да повдигнеш предпазителя и двойният удар ще се задейства автоматично. 

Сега, вие момчета, може сами да си създадете своя собствен бластер N-strike modulus в хиляди комбинации и да се заловите със своите приключенски обстрелвания в забавните ви ролеви приключения.

Можеш да избираш да възпроизведеш един изстрел или да освободиш всички снаряди последователно за категорична победа. Те са изключително компактни, защото позволяват действие с една ръка и лесно и бързо презареждане. Вашият противник няма да разбере откъде му е дошло след като изстреляте 10 снаряда едновременно.

Дизайнерските им елементи от прозрачни корпуси, тръби с няколко отвора за снарядите, прецизно оборудвани барабани и ще ви превърнат в истински владетел на територията и неоспорим противник за дебнещите опасности. Може да правите всякакви каскади и да взривявате скачащи автомобили и други обекти с мощни изстрели във въздуха. Усвоете своето най-подходящо оръжие, което може да се окаже победоносния бластер арбалет от гамата на Zombie strike.

Екшън напрегнатата игра на оръжейни надпревари е в пълна пара с невероятните бластери, които са изработени от висококачествена пластмаса. Подходяща за луди завоевания и триумфални победи за деца над 5-годишна възраст, оръжията са дело на Nerf, които се отличават с боен дух и гарантират точно попадение.

Дело и на други марки, които позволяват на вашите деца да усетят нови изживявания като лидери. Тези атрактивни оръжия ще стимулират въображението на децата като ги подтикнат към логическо мислене за правилно позициониране, атака в гръб и други тактики.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими