Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

6 лв. 351 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Мозайки

Показани са 1-16 от общо 16 артикул(а)

Тези чудесни съоръжения за развиване на креативното мислене ще доставят на децата незаменимо удоволствие. С помощта на цветни пинчета и мъниста децата ще имат възможността да нареждат и изобразяват различни фигури и форми, присъщи за детското въображение.

Може да заложите на атрактивни комплекти за редене на всякакви весели животни, принцеси, морски създания, кексчета, превозни средства, капани за сънища, митични същества и куп други забавни форми в 3d перспектива. А за допълнително забавление, някои от моделите могат да светят в тъмното, веднага щом ги сглобите.

Те съдържат различен на брой елементи, модулни основи, часовници, хартия за запечатване на създадената форма, чукчета  и други интересни аксесоари.

Децата мигновено ще се впечатлят от идеята за сглобяване като разполагат с индивидуалната възможност да създават свои модели на цветни форми. По този начин се развива творческото мислене на детето, както и неговата сръчност и изобретателност. Когато подрежда и сортира определени елементи детето ще подобри своите двигателни умения и координация. Под формата на чудесна игра ще има възможност да се запознава с различни геометрични форми и алгебрични зависимости, които в последствие ще прилага в училищните и предучилищни занимания. Когато се впусне в сглобяване с приятели, детето  ще подобри своите социални и речеви умения, ще се научи да изслушва и да споделя своето мнение и идеи.

За направата на комплектите са използвани висококачествени материали, безопасни за здравето на децата. Те са предоставени от SES Creative, Cars, Amaya и Game Movil, които дълги години изработват образователни играчки за деца по целия свят. Те произвеждат своите асортименти на базата на световните стандарти за безопасност като продуктите им са подходящи за деца над 1-годишна възраст.

Необходим е постоянен родителски надзор, поради наличие на дребни части и опасност от тяхното поглъщане.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими