Филтриране по

Триколки без дръжка

Не са открити продукти

Дали е лято или навън вали, за децата няма значение, стига да има къде да играят и …да покарат колело, триколка или тротинетка. Приключенският дух в тях е винаги готов за нови подвизи, а ние, като родители, следва да им осигурим свободата и безопасните условия, за да се радват на безгрижно детство.

Няма по-желан подарък от …детския велосипед. Детето е навън сред природата, активно и заредено с незабравими емоции.

Карането на колело  има своите доказани и видими предимства – детето тренира мускулна издръжливост, упражнява баланс, общува спокойно и неангажирано, освобождава се от негативните емоции, усмихва се по-често!

Консултантите препоръчват първото колело на нетърпеливия малчуган да е колелото без педали - за баланс. Така малкият колоездач инстинктивно „контролира“ ситуацията и се чувства свободно по всяко време да спре с крачетата си по естествен път, за да овладее велосипеда. Децата свикват да са концентрирани върху осигуряването на баланса, като реагират бързо и адекватно. 

Който кара колело е здрав и издръжлив, неписано правило. Малчуганите, влюбени във велосипеда, рязко подобряват своята координация, докато държат кормилото и ползват тежестта на тялото си. Учат се да следват правилата за движение, тренират постоянство и толерантност на пътя. 

Децата обожават от ранна възраст да карат всякакви превозни средства, затова по-малките може да зарадвате и с триколка/тротинетка. Някои модели могат да се разглобяват, което ги прави лесни и практични за пренасяне на различни разстояния. Новите тротинетки са с широки колела и удобна седалка. Детето е в безопасност, защото бордът за стъпване обичайно е произведен от еластичен и противоплъзгащ се материал, а дръжките на кормилото са със специално силиконово покритие за по-голяма устойчивост и дълготрайност.

Наслаждавайки се на предпочитаното превозно средство, малчуганите развиват двигателните си умения, играят и се забавляват, а навиците, придобити при карането на велосипед или триколка, са най-ценната стъпка към самостоятелността и свободата им.

И не пропускайте да научите детето да носи предпазни средства – каска и протектори, за да е безаварийно и безопасно удоволствието на няколко колела.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими