• Намалена цена

Класически карти за игра

YW258408
Trustpilot stars
Цена: 1,75  лв
1,99 лв
Спестявате 0,24 лв
Спестявате 12%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг
Пол Унисекс
Цвят многоцветен

Години: 3+ години
Цвят: Многоцветен
Пол: Унисекс
Развива: Сръчността и въображението на детето.
Тегло на продукта: 0.06
Материал: хартия
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Класическите карти за игра са вечен източник на забавление за цялото семейство. Тези компактни карти се предлагат в удобен пакет, който ви позволява да ги носите със себе си навсякъде. С тях вие и вашите близки може да се потопите в света на карточните игри, които създават специални спомени и връзват хората.
С този комплект карти децата могат да научат и да играят популярни игри като "Война," където стратегията и върните игри са в основата, или "Кент - Купе," което е перфектната игра за развлечение по време на почивка. Освен това, те могат да създават различни пасианси, като използват този комплект.
Комплектът включва 54 карти, включително и два жокера, които могат да бъдат използвани за различни игри и фокуси. Независимо дали сте в домашна обстановка, на път или на пикник в парка, класическите карти за игра са перфектната забава, която никога не излиза от мода.
Прекарайте качествено време със семейството и приятелите с тези класически карти, които винаги са готови за игра и забавление. Дайте свободно израз на своята креативност и научете се да сте наистина на ред с класическите карти за игра.
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими