Детски лък със стрели, кобур, мишена и инфрачервено прицелване

35881M-1
Trustpilot stars
Цена: 21,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 0.4 кг
Цвят многоцветен

Години: 4+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Брой играчи: 1+ играчи
Размер: лък: 66 х 5 см, мишена ф20 см.
Тегло на продукта: 0.310 кг
Комплектът съдържа: лък, 3 бр., стрели, кобур, мишена
Материал: Пластмаса/ найлон
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Разказали ли сте на детето си за Робин Худ? Ако не – време е. Ако да – то със сигурност си мечтае да за своите първи геройски подвизи с лък в ръка. Разликата е само една – не всички изстрели на Робин Худ са били точни, защото той не е имал инфрачервено прицелване.

Комплектът с детски лък съдържа всичко необходимо за велика, но и безопасна веселба. Основата включва лък с инфрачервено насочване, мишена и безопасни стрели с вендузи, а различните вариации на продукта съдържат допълнения като кобур за стрели и стойка за мишената.

Бърз, смел, точен и готов за приключения – ако разпознавате своя малък герой в това описание, то единственото нещо, което му липсва, е собствен лък!

Ползи: Стрелбата с лък може да бъде както забавна детска игра, така и добър повод да научите детето си на важни концепции като търпение, точност, прецизност и стабилност. От динамичната стрелба до внимателния, добре преценен изстрел – този спорт има много лица, и всички те чакат да бъдат преоткрити.

Безопасните вендузни стрели и голямата, професионално проектирана мишена създават всички условия както за безгрижна и безопасна игра, така и за първи по-сериозни стъпки в стрелбата с лък като по-сериозно спортно занимание. Инфрачервеното прицелване, от своя страна, ще спомогне за създаването на реална преценка за пространството и ще окуражи детето в първите му стъпки, подсигурявайки доста завиден успех по отношение на точността.

Мишената, предоставена в комплекта е лесна за монтиране и демонтиране, независимо дали ще изберете вариант със или без стойка. Играта е по-подходяща за практикуване на открити пространства, с оглед безопасността на вещите Ви, но може съвсем безпроблемно да се инсталира и в по-просторно закрито пространство, в зависимост от Вашите нужди и предпочитания.

Стрелите на лъка са безопасни при евентуален неточен прицел, но е желателно да инструктирате децата си да се придържат към стреляне в предоставената в комплекта мишена. Желателно е родителят да упражнява надзор, когато с лъка играе дете в минималните граници на препоръчаната от производителя възраст.

Велина Венелинова
2020-08-12 09:30:00
Comment rating
За петия рожден ден да сина ми му купихме този лък с инфрачервено прицелване, след като получи един тон от подаръци този остана неговия любим и цяла вечер не спря да си играе.

ДЕСИСЛАВА СТАНИСЛАВОВА
2020-08-08 11:42:00
Comment rating
Синът ми много се запали по стрелянето с лък и този е перфектен за него, защото комбинацията между всички части и предимства на тази игра са страхотни.

ИВА ПАВЛОВА
2020-08-06 17:57:00
Comment rating
Играта е безопасна и детето няма как да се нарани, даже малкият ми син, който навърши 4 скоро се забавлява много, но пък не го оставя на по-големия. Май ще купя даже два, за да не се стига до спор.

Даниела Николаева
2020-08-02 11:58:00
Comment rating
Лъкът е много добър начин детето ми да стане по-бърз и прецизен, затова реших да му го купя като подарък.

Жаклин Живкова
2020-08-01 11:11:00
Comment rating
Много лесно се поставя и препоръчвам да е някъде в двора, играта става още по-забавна. Качеството и издръжливостта са очаквано добри.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими