Комплект от три части на райе за бебе, многоцветен

0512-oringe
Trustpilot stars
Цена: 13,99  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Пол Унисекс

  • Държава на произход: Китай
  • Стил: Ежедневен
  • Цвят: Многоцветен
  • Сезон: зима
  • Година: 2019
  • Материал: външна страна: 100% акрил, вътрешна страна: 100% полиестер

Допълнителни характеристики: Зимният комплект от топла шапка, шал и ръкавици в топли зимни цветове е подходящ за бебета с ориентировъчна възраст между шест и девет месеца.

Шапката е с обиколка 40-42см, а дизайнът й предполага пълно покриване на ушите – фактор от изключителна важност за най-чувствителните към студ бебета под едногодишна възраст. Връзките на шапката осигуряват по-плътно прилепване към главата, както и по-стабилна фиксация, подходяща дори за най-лудите и динамични зимни игри.

Шалът осигурява както топлина, така и максимална безопасност. Моделът не предполага възможност за прекомерно затягане, усукване или друг вид опасност за бебето и смущаване на неговото дишане.

Меките ръкавички разполагат с ластична плетка в областта на китките – този детайл ги прави не само меки и удобни, а и осигурява по-сигурна защита срещу проникване на студ, влага и сняг във вътрешността им.

Комплектът е изработен от 100% акрил и полиестер – материали с доказана ефективност в изработката на защитни зимни облекла и аксесоари. Те задържат телесната топлина без да абсорбират и акумулират вътрешната и външната влага. По този начин гарантират в максимална степен здравето и комфорта на бебетата, докато те се наслаждават пълноценно за свежестта и приключенския дух на зимата.



Поддръжка: Вижте инструкциите зададени от производителя

Светлана Николова
2020-11-05 14:05:00
Comment rating
  Дизайнът, материята, качеството са много добри. Красиво подбраните цветове отиват изключително много на малкото ми момче. Препоръчвам определено!

Радост Петрова
2020-11-04 11:12:00
Comment rating
Комплектът, който съдържа шапка, ръкавици и шал, е изключително сладък и симпатичен, топли много. Харесва ми, че шапката покрива изцяло ушите на дъщеря ми, което е изключително важно особено за по-студените дни.

Любов Кирилова
2020-11-01 09:45:00
Comment rating
Благодарение на еластичната плетка в областта на китките, ръчичките на малката са защитени от студа, влагата и снега. А шапката и шалът пазят ушите и дихателните пътища. Много качествен комплект.

Х. Микова
2020-10-29 21:51:00
Comment rating
Харесва, че шалът не може да се затяга нито да се усуква. Ръкавиците са с едно пръстче, което е много удобното, защото се слагат лесно и топлината се задържа за по-дълго време. Шапката покрива ушите, което е най-важното за студените дни.

Мария Георгиева
2020-10-26 17:15:00
Comment rating
Шапката е удобна, защото покрива напълно ушите на детето и така няма да настине, а шалът предпазва от вдишване на студения въздух.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими