• Намалена цена

Комплект за плуване - Русалка, розов

HL426962
Trustpilot stars
Цена: 13,27  лв
15,99 лв
Спестявате 2,72 лв
Спестявате 17%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.4 кг
Цвят розов
Пол Момиче
Възраст 6-12 години

Възраст: 6-12 години
Цвят: Розов
Сезон: Лято
Пол: Момиче
Размер: 32 х 28 см
Тегло на продукта: 0.375 кг
Комплектът съдържа: плавник, маска и шнорхел
Материал: пластмаса/ силикон
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Този уникален детски комплект за гмуркане и плуване ще превърне всяка принцеса в русалка за секунди и с помощта само на няколко аксесоара – маска за плуване с корона, стилен и функционален розов шнорхел, и плавник с формата на опашка на русалка.

Носейки този закачлив и кокетен защитен комплект, Вашето момиченце ще се чувства още по-специално, докато същевременно е напълно защитено от проникване на вода в очите и носа. С помощта на удобния, мек и ергономичен шнорхел, то може да прекарва още по-дълго време под водата - защото именно това правят русалките, нали така?

Ползи: В детския свят, плуването и гмуркането са особено интригуващи занимания сами по себе си. Но когато бъдат съчетани с вълшебството на приказките за русалки и смелите детски представи за омагьосващи подводни приключения – нещата придобиват съвсем нови измерения.

Този комплект на Huale е подходящ за принцеси и русалки от шестгодишна до дванадесетгодишна възраст – периода, в който вълшебствата оживяват, а реалността е по-вълнуваща и от най-невероятната приказка. Така Вашата Ариел ще може да изживее своите епични моменти във водите на басейна, в пясъка на брега на морето, а защо не и просто във ваната у дома.

Комплектът от маска за гмуркане и шнорхел е подходящ както за игра, така и за плуване или гмуркане. Неговият необикновен дизайн по никакъв начин не отнема от безупречната му функционалност – аксесоарите от пластмаса и силикон предоставят високо ниво на защита без значение от вида, температурата и степента на минерализация на водата.

Kidso.bg съветва винаги да използвате комплекта и неговите части в съответствие с описаните от производителя инструкции за безопасност, за да бъде водната игра възможно най-сигурна, пълноценна и изпълнена с позитивни емоции.

Екатерина Асенова
2021-06-29 06:23:31
Comment rating
Комплект за плуване
Нашата русалка е много щастлива

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими