Комплект за пясък- зелена кофичка, 6 части

MT384697
Trustpilot stars
Цена: 4,99  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 0.3 кг
Цвят многоцветен

Възраст: 3+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Брой играчи: 1 +
Размер: 20 х 19 см
Тегло на продукта: 0.208 кг
Комплектът съдържа: Кофичка, лейка, 2 инструмента и 2 формички
Материал: Пластмаса
Ползи: Развива въобръжението и творческото мислене на децата.
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Този комплект с кофичка и лейка, произведен от GT, е специално създаден за строене на пясъчни замъци, граничещи с истинско произведение на изкуството. Той съдържа два специални молда с формата на крепостни стени и кули, които ще помогнат дори на най-малките и неопитни строители да постигнат повече от завиден краен резултат.

Комплектът е завършен с неизменните гребло и лопатка, специално създадени да пасват на размерите на формите и да предполагат лесно и удобно пълнене.  Играчките са изработени от лека, здрава и безопасна пластмаса и са подходящи за момчета и момичета над три години.

Ползи: Комплектът ще помогне на вашето дете да сътвори най-големия, най-здрав и най-красив пясъчен замък, с помощта само на няколко правилно подбрани форми и инструменти. Пясъчните замъци могат да бъдат построени както на брега на морето, така и в кварталния или личния ви пясъчник – още един продукт за игра на открито, предлаган от същия производител.

Пясъчната игра носи многообразие от предимства за физическото, умственото и социалното израстване на децата в детскоградинска, предучилищна и училищна възраст. Тя често се комбинира с играта с вода, създавайки не само неустоимо забавление, а и силен скок в сензорното развитие на най-малките. Играейки с пясък и вода, те опознават различни усещания, текстури и форми, учат се да боравят с пространството и да материализират представите си.

Kidso.bg съветва да използвате комплекта за строене на пясъчни замъци според препоръките за безопасност на производителя, за да осигурите максимално ползотворна игра, наситена с позитивни емоции.

Цеца Маречкова
2020-07-16 18:52:00
Comment rating
Бях скиптично настроена за покупката на този продукт,но синът ми се оказа на срещуположното мнение.Беше изключително доволен.Бяхме на море в Созопол,напълни кофичката с пясък и я изсипа върху една спяща девойка.В компанията настъпи голяма веселба,тази кофичка опеделено ще я запомним.

Йонка Ивелинова
2020-07-11 13:20:00
Comment rating
Бях скиптично настроена за покупката на този продукт, но синът ми се оказа на срещуположното мнение.Беше изключително доволен.Бяхме на море в Созопол, напълни кофичката с пясък и я изсипа върху една спяща девойка.В компанията настъпи голяма веселба, тази кофичка опеделено ще я запомним.

К. Петрова
2020-07-08 04:40:00
Comment rating
Закупихме продукта.Доставка в срок и на време.Цена удовлетворяваща изцяло финансовите ни възможности.Резултат- дъщеря ми беше изключително доволна.Благодарим на сайта Ви.

Литка Серафимова
2020-07-05 08:12:00
Comment rating
Фигурките кофичка,лопатка и формите за замък са неизменна част от играчките за плаж на нашите деца,когато ходим на море.Използваме ги и в пясъчниците в парка.Много ни допадна броя на артикули в комплекта и цената.

Мая Лилова
2020-07-03 15:27:00
Comment rating
Получихме комплекта за пясък точно преди да пътуваме за морето.Останахме изненадани от цената на продукта и включващите части в него.Определено за тази цена нямаме притеснения дали ще изгубим някоя част от комплекта на плажа.

Ненка Христова
2020-07-03 12:35:00
Comment rating
Страхотен комплект за пясък, който съдържа необходимите части за да направим перфектният замък на плажа.С нашата дъщеря направихме замък, благодарение на формите включващи в комплекта и се снимахме за спомен в нашия семеен албум.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими