• Намалена цена

Комплект за пясък Количка, 8 части

MT384858
Trustpilot stars
Цена: 4,97  лв
5,99 лв
Спестявате 1,02 лв
Спестявате 17%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.4 кг
Пол Унисекс
Цвят многоцветен

Възраст: 3+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Брой играчи: 1 +
Размер: 29 х 18 х 13 см
Тегло на продукта: 0.208 кг
Комплектът съдържа: Количка, кофичка, инструменти 4 бр. и формички 2 бр.
Материал: Пластмаса
Ползи: Развива въобръжението и творческото мислене на децата.
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Ако се каните да прекарате почивката си на морския бряг, този чудесен комплект за игри в пясъка ще достави истинска радост на вашето дете. Той е толкова пъстроцветен и забавен с многобройните си части, че игрите няма да спрат нито за миг.

В комплекта, освен превозното средство, са включени също така и кофичка, инструменти и формички – всичко необходимо, за създаване на най-смелите творчески проекти.

Комплектът с играчки за пясък е изработен от висококачествена и безвредна за здравето пластмаса, достатъчно здрава, за да може детето да си играе с него няколко години подред. Същевременно всички части на комплекта са леки и с тях се борави лесно и приятно.

Ползи: Игрите с пясък са изключително полезни за развитието на индивидуалните способности у децата. Играейки с него и създавайки различни фигури, те постепенно започват да проявяват своите творчески заложби.

Всички знаем, че пясъкът е универсален строителен материал, с който могат да се реализират най-разнообразните идеи, които детското въображение може да роди – от различни сгради и фигури, до мини модел на град или пък различни пейзажи. Също така, играта с комплекта ще подпомогне развитието на въображението и логическото мислене, а вашето дете неусетно ще усъвършенства своите фини двигателни умения.

Не на последно място, този комплект е чудесна възможност да се играят ролеви игри, които пък помагат за подобряването на речевата култура – речникът на детето се обогатява, социалните умения се подобряват и то започва да общува с връстниците си и всички останали много по-спокойно и свободно.

Д. Минева
2020-07-16 00:20:00
Comment rating
всичко необходимо за игра в пясък
Търсех не скъп подарък за рождения ден на детето на мои приятели, които на другия ден отиваха на море. Много компактен комплект, не заема много място, а има всичко необходимо за игра в пясък.

Костадинка Гергова
2020-07-12 08:54:00
Comment rating
Подходяща играчка както за момченца, така и за момиченца. Близнаците ми, момче и момиче на 4 години, играха заедно, без да се карат. Едното дете караше количката, а другото я пълнеше с кофичката.

З. Данаилова
2020-07-06 20:25:00
Comment rating
Количката стимулира детето да се движи и занимава само на плажа или в пясъчника. Дъщеря ми, на три годинки и половина, игра почти час с новата играчка без да се откъсне от нея дори и за миг.

М. Калчева
2020-07-04 14:34:00
Comment rating
Ярките цветове привлякоха вниманието на сина ми и той лесно се научи да кара количката в пясъка. Не спираше да я пълни и изсипва отново и отново.

Анна Иванова
2020-07-03 09:25:00
Comment rating
Хубав детски комплект за плаж. Играчките са направени така, че няма как детето да се нарани.

Зина Иванчева
2020-07-01 17:55:00
Comment rating
Поръчах от сайта комплекта като не бях сигурна дали доставката ще дойде навреме за пътуването. Бях приятно изненадана от бързата услуга. Препоръчах сайта и на моя приятелка. И тя остана доволна.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими