• Намалена цена

Пълен детски комплект за стрелба с лък

881-07
Trustpilot stars
Цена: 43,98  лв
52,99 лв
Спестявате 9,01 лв
Спестявате 17%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 1.3 кг
Цвят многоцветен

Години: 3+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Брой играчи: 1+ играчи
Размер: на кутия: 37 х 72 х 6 см
Тегло на продукта: 1.150 кг
Комплектът съдържа: лък, кобур за стрели, 3 бр. стрели, мишена със стойка за под
Материал: Пластмаса/ метал/ найлон
Ползи: Спoмaгa зa paзвитиeтo нa мycĸyлaтypaтa, ĸoopдинaциятa и възпитaвa любoв ĸъм cпopтa y дeцaтa.
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Комплектът за стрелба с лък на King Sports е перфектен начин да комбинирате спорта със играта, движенето с концентрацията, физическата активност с точността и търпението.

Децата от всички възрасти ще се насладят максимално на различните опции, които този вид игра предлага – от състезанията по точност и прецизност, до динамичната стрелба от дълго или късо разстояние.

Комплектите се състоят от лък с кобур и безопасни вендузни стрели, в комбинация с единична или тройна мишена, която се застопорява стабилно на земята.

Мишените са преносими, инсталират се лесно, и могат да се използват както на закрито, така и на открито.

Ползи: Стрелбата с лък е занимание, подходящо за всяка възраст, пол, темперамент и физическа подготовка на детето. Тя може да бъде практикувана като забавна игра или като сериозен спорт - в зависимост от талантите и нагласата както на детето, така и на неговите родители.

Точност, координация, концентрация, търпение и прецизност – това са част от най-важните качества, които развива стрелбата. В комбинация с лазерното насочване, големите и професионално направени мишени, стрелянето с лък може да бъде точно толкова забавно, колкото и ползотворно занимание.

Комплектът е изработен от 100% безопасни материали – както по отношение на дизайна си, така и по отношение на използваните материали. Безопасните стрели позволяват използване на играчката от деца на три или четиригодишна възраст, без това да поставя в риск тях или околните. Регулируемите тетива позволяват контрол върху скоростта на изстрелване на вендузната стрела, което дава допълнителна сигурност по отношение на безопасната употреба.

Комплектът може да се използва както като занимание за едно дете, така и за организиране на различни състезания, турнири и спортни мероприятия. Компонентите му отговарят на всички международни изисквания за качество и стандарти за безопасност на детските играчки.

Таня Георгиева
2021-08-04 00:37:28
Comment rating
Комплект за стрелба с лък
Страхотна играчка! Много занимателна днес няколко часа беше начело на заниманието на внуците ми!

Евелин Ангелова
2020-12-10 17:55:11
Comment rating
Комплект за стрелба
Моя сладур , е много доволен. Значи, и аз съм много доволна. Играчката беше изненада от мен. Направих го много щастлив ! Благодаря ви kidso❤

Надежда
2020-08-21 16:19:41
Comment rating
Страхотна Играчка
Голямата ми дъщеря като го видя и веднага го поръчахме малко нетипично за момичета но направихме " малка ферма"и състезания с този лък . Препоръчвам го чудесен е.

Лена Ахрамеева
2020-07-10 19:46:00
Comment rating
Търсех подарък за дъщеря ми за нейния рожден ден. Тя не обича да играе с типичните играчки за момичета. В този комплект видях възможност да открие един нов свят на прецизността и предизвикателството на стрелбата. Знаем, че нашата държава е известна с добрите си състезателки по стрелба.

Веселин Захариев
2020-07-07 21:38:00
Comment rating
Моето момче обича да стреля. Има много играчки за стреляне, но този лък е нищо ново. Допълнителното съоръжение за стабилност на стрелата го прави по-точен и удобен от тадиционния лък. Синът ми е много въодушевен от точното попадение в мишената и с удоволдствие стреля с часове.

Виктория Пеева
2020-07-07 04:07:00
Comment rating
Играчките за стрелба са интересни за децата, но може да са опасни. Това, че стрелите в този комплект не са с остър връх, а с малки вендузи, беше решаващото да поръчам лъка за сина ми. В играта се включва и баща му и си правят състезание по точна стрелба.

Станимир Недев
2020-07-03 00:17:00
Comment rating
Обичам да организирам различни състезания и синовете ми с удоволствие се включват в тях. До сега нямахме лък и като видях този комплект в онлай магазина ми дойде идеята за състезание по стрелба. Хубавото е, че тава, че децата ми са различна възраст няма да попречи на добрата игра.

Савина Славова
2020-07-01 09:13:00
Comment rating
В комплекта за стрелба ми хареса това, че е напълно оборудван и лесно може да бъде носен на различни места. Мишената със стойка лесно се разглабя и може да бъде монтирана и без стойката, както на дървото в природата, така и на вратата в детската стая.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими