• Намалена цена

Детски лък с три мишени

881-19
Trustpilot stars
Цена: 20,74  лв
24,99 лв
Спестявате 4,25 лв
Спестявате 17%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 1.9 кг
Цвят многоцветен

Години: 4+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Брой играчи: 1+ играчи
Размер: лък: 52 см; опаковка: 32 х 8 х 53 см
Тегло на продукта: 1.60 кг
Комплектът съдържа: лък, 3 бр. стрели, кобур, стойка за под с 3 мишени
Материал: Пластмаса/ найлон
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Забелязвате ли напоследък, че детето ви скучае поради липсата на активности, които да практикува ? В безизходица сте, тъй като той разполага с всички видове играчки на света, но въпреки това те вече са безинтересни.

Решението на вашият проблем се разполага в един специален комплект, а именно комплектът за стрелба с лък. Този уникален и неповторим продукт, гарантира безкрайна веселба, предоставяща незабравими спомени.

Ако се нуждаете от подарък, който със сигурност да зарадва малчугана ви гарантираме, че се намирате на правилното място. Все пак ние ще ви представим малко информация относно него, за да се напълно наясно с комплекта.

Ползи: Стрелбата с лък е разпускаща дейност, която се практикува от широка аудитория почитатели. Въпреки това детето ви е още твърде малко, за да бъде записан в аматьорският клуб, но пък по този начин може да изгради неговите основи в този спорт.

Като цяло гигантският комплект се състои от множество елементи. В него ще откриете стойка за под с три мишени. По нея стрелеца ще може да упражнява своята точност и прецизност. Към лъка получава и кобур в който той да съхранява своите стрели.

Всяко дете мечтае да бъде герой. Веднъж щом свикне с играчката, той ще се чувства, като известните супер герои, използващи това оръжие – Green Arrow, Robin Hood и много други. Освен това стрелбата с лък, притежава полезни ползи, които учат децата на ценни умения.

Тези умения могат да бъдат следните няколко вида :

  • Спортен дух
  • Точност
  • Издръжливост
  • Дисциплина
  • Упоритост

Продукта е произведен от изключително надеждна пластмаса, която по никак начин не вреди на организма. Също така е важно да отбележим, че стрелите са напълно безопасни, тъй като върха им е заменен от залепваща тапа, която е там с цел да предпази малчуганите от нараняване.

Dilyana Dimitrova
2020-12-22 12:34:33
Comment rating
чудесен подарък
изненадата е голяма и подаръкът не е традиционен (от реклама) супергерой или кола. занимателен е и в детската също имат и играят с лък

Дани Чернева
2020-07-09 03:00:00
Comment rating
В една кутия всичко е събрано. Лесно и бързо започва играта. Направено е по-малко, като играчка и няма опасност някой да пострада.

Иван Халачев
2020-07-08 16:59:00
Comment rating
Отдавна не бях виждал по-традиционни играчки - лък, прашка, обикновен пистолет. Все са едни бластери, ултра, мега и т.н. За това поръчах лъка. Отначало му се видя странен и непривлекателен. Като пострелях аз и разбра как се прави и той прояви интерес. Сега се състезаваме.

Кина Петкова
2020-07-07 12:46:00
Comment rating
Стрелите са с вакуум вендузи отпред. Не се залепят, но дори с оглед безопасността е добре. За стрелите има кутия през гърба и така не са разпиляни навред.

Мина Плачкова
2020-07-04 14:50:00
Comment rating
Лъкът е слаб, не може да изстреля сило, което за малко дете е добре. Има и една по-голяма мишена, която е подходяща за по-начинаещ стрелец. Като напредне започва да цели и по-малките.

В. Станева
2020-07-03 03:49:00
Comment rating
Едно време баща ми отделяше един ден, за да ми направи лък или прашка. Сега аз просто поръчвам онлайн. Не е същото, но върши работа.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими