Комплект за тенис на маса - 2 хилки с 2 топчета

MT412192
Trustpilot stars
Цена: 2,99  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Момиче
Тегло 0.1 кг
Цвят многоцветен

Години: 4+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Момиче
Брой играчи: 2
Размер: 28 х 17 х 4 см
Тегло на продукта: 0.075 кг
Комплектът съдържа: хилки - 2 бр, топчета - 2 бр.
Материал: Пластмаса
Ползи: Спoмaгa зa paзвитиeтo нa мycĸyлaтypaтa, ĸoopдинaциятa и възпитaвa любoв ĸъм cпopтa y дeцaтa.
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Две хилки и две топчета – това е на практика всичко необходимо за една разведряваща игра на тенис на маса – спорт, фаворизиран еднакво както от децата, така и от техните родители.

Двете топчета, включени в комплекта, са стандартни и силно издръжливи на ударите, предвидени като интегрална част от играта. Двете пластмасови хилки, от своя страна, са непрофесионални, но удобни за хващане и с тежест, отговаряща на препоръчителната възраст за използване - около и над 4 години.

Комплектът за тенис на маса е компактен, мобилен и създаден така, че да стимулира играта, без да създава излишна тежест и неудобство. Той е произведен от изцяло безопасни материали, в съответствие с приетите стандарти за качество.

Ползи: Тенисът на маса е както отлично забавление за децата, така и съвсем официален олимпийски спорт, който се играе в индивидуална надпревара или състезания по двойки – както при мъжете, така и при жените.

Освен, че е забавен начин да прекарате следобеда със семейството и приятелите си, тенисът на маса предлага и редица изненадващи ползи за здравето. Подобно на повечето спортове, той резултира в стимулация на тялото и ума, динамична аеробна активизация и отлична възможност за социално взаимодействие между децата. За разлика от много други спортове, тенисът на маса е напълно безконтактен и има минимален общ риск от контузия или физически наранявания.

Тенисът на маса подобрява координацията между ръката и окото, ускорява рефлексите, и стимулира мозъчната дейност. Интересен факт е, че преди няколко години Американската Образователна фондация за спорт и изкуства стартира програма за рехабилитационна терапия чрез играене на тенис на маса, която е предназначена за възрастни хора с ранен стадий на Алцхаймер и различни форми на деменция. Причината е, че тенисът на маса активира много на брой различни области на мозъка едновременно, стимулирайки общото състояние на осъзнатост на играчите.

Вихра Тотева
2020-07-14 02:49:00
Comment rating
Точно любимите цветове на сина и дъщеря ми. Нямаше никакъв спор кой коя хилка да вземе. И играта започна...

Г. Митова
2020-07-10 15:15:00
Comment rating
Може децата да играят и в къщи, и в кварталната градинка, където има маса за тенис. Моите момичета не се разделят с хилките. И при това на много изгодна цена.

Ваня Шейтанова
2020-07-10 11:05:00
Comment rating
В задния двор имаме маса за тенис. За тази цена реших, че нищо не губя и поръчах. Да си играят децата.

К. Русева
2020-07-07 17:05:00
Comment rating
Леки и удобни, хилките могат да се сложат и в малка чанта. Не беше проблем да ги носим с нас навсякъде. А когато загубихме оригиналните топчета просто продължихме да играем с обикновени топчета за пинг-понг.

Деси Илиева
2020-07-07 09:21:00
Comment rating
Отлично занимание за деца на ниска цена. Поръчах два комплекта за резерва, а на рождения ден на сина ми децата играха по двойки на кухненската маса.

Ива Даскалова
2020-07-02 09:05:00
Comment rating
Трябваше да подсигурим играчки за детската градина, а имахме много ограничен бюджет. Благодарение на промоцията купихме 10 комплекта и останахме много доволни - и ние, и децата.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими