Компресорен инхалатор A3 Complete

126_1000005
Trustpilot stars
Цена: 129,00  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 2.0 кг

Тип: Компресорен
Модел: A3 Complete
Захранване: 230 V, ~50Hz.
Предназначение: Възрастни и деца
Пол: Унисекс
Комплекта включва: Въздушна тръба; Комплект за пулверизиране; Детска маска; Маска за възрастни; Приставка за уста; Приставка за нос; Ръководство за употреба.
Въздухопровод: 1 м
Размер на продукта: 21.5 х 19 х 13 см
Тегло на продукта: 1.300 кг
Гаранция: 24 месеца

Допълнителни характеристики: Астмата е състояние, причиняващо проблеми с дишането при децата от което те съответно могат да получат силна кашлица и хрипове. Това се случва, защото дихателните пътища в белите дробове се подуват, а по-малките от тях се пълнят със слуз.

Заболяването е често срещано, както при децата, така и при тийнейджърите. Никой не е застрахован от нея, тъй като в голям процент от случаите е възможно да се унаследи от семейни белези. Тя може да бъде лека и също толкова тежка, че да попречи на нормалните ежедневни дейности.

Благодарение на медицината и правилният план за грижа, симптомите на астма могат да бъдат контролирани, така че всички боледуващи да могат да се наслаждават на любимите си дейности без да бъдат затруднявани. Един ефикасен начин за това е чрез употребата на инхалатори, като продукта който се разполага пред вас.

Държава на произход: Германия

Ползи: Грижите понякога могат да изглеждат напълно непосилни, особено в началото. Но има много инструменти, които улесняват този процес и типичен пример е компресорният инхалатор на марката – Omron. Той е изключително иновативен и препоръчителен, ако страдате от астма. Подходящ за деца и възрастни, като чрез него те ще могат да извлекат множество ползи.

Те са следните няколко вида :

  • Облекчение на симптомите.
  • Лесно прилагане на медикаменти и съответно употреба.
  • Надеждност и сигурност през целият експлоатационен период.

Продукта всъщност е модел A3 Complete, което означава, че към него са включени абсолютно всички компоненти, които са необходими за провеждането на качествена терапия. Приспособлението пристига в напълно защитена опаковка, така че няма нужда да се притеснявате относно метода му на транспорт.

Важно е да знаете, че по време на терапия устройството е нужно да се държи в изправено положението. Също така по отношение на поддръжката ви съветваме да разгледате указанията, които са стриктно описани в ръководството за потребителят.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими