Компресорен инхалатор Comp AIR Basic

126_1000004
Trustpilot stars
Цена: 83,00  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 0.5 кг

Тип: Компресорен
Модел: Comp AIR Basic
Захранване: 240 V ~ 50/60 Hz, 0,12–0,065 A
Предназначение: Възрастни и деца
Пол: Унисекс
Комплекта включва: Въздушна тръба; Комплект за пулверизиране; Детска маска; Маска за възрастни; Приставка за уста; Приставка за нос; 5 броя резервни въздушни филтри; Адаптер; Чанта за съхранение; Ръководство за употреба.
Въздухопровод: 1 м
Размер на продукта: 4.3 х 11.5 х 11.5 см
Тегло на продукта: 0.180 кг
Гаранция: 24 месеца
Допълнителни характеристики: Заболяването, характеризиращо се с хронично възпаление на дихателните пътища наричаме астма. Това възпаление причинява стесняване на дихателните пътища от където чувствителността им се повишава значително към дразнители и алергени.

Пациентите страдащи от това състояние имат хиперактивни дихателни пътища, което означава, че те реагират на неща, които биха били незначителни за хората, които не са диагностицирани с астма.

Единственият начин за справяне с това е чрез помощта на лечение. При него обаче бебетата и малките деца също могат да взимат лекарствата, които се предписват на възрастните. Разбира се дозировката е по-ниска, а начинът по който се приема също се различава.

Като цяло инхалаторните устройства са предпочитани, като метод на лечение, тъй като те действат бързо и ефикасно без странични ефекти. Даденият продукт е точно такъв и поради това ви съветваме да му се доверите.
Държава на произход: Германия

Ползи: Продукта е доста иновативен и заедно с това е предназначен за всички възрасти. Качеството му е безкомпромисно добро и със сигурност ще останете доволни от неговата работа. Устройството разполага с множество превъзходства пред другите видове системи от които могат да се възползват всички боледуващи, независимо дали са деца или възрастни.

Те са следните видове :

  • Ефикасност
  • Леко тегло
  • Тих режим
  • Лесна поддръжка

Съоръжението включва всички принадлежности, нужни за осъществяването на правилно лечение. Компактният му дизайн позволява за провеждането на бързи и качествени терапии с цел да се възложи контрол над симптомите.

При употребата му е нужно да го поставите на видимо място, за да сте сигурни всеки път къде се намира. Преди да започнете с инхалирането е важно да добавите медикаментите в разпрашителят. Те от своя страна трябва да бъдат задължително предписани от личният ви лекар в противен случай използването им е нежелателно.

По отношение на почистването и поддръжката ви съветваме да обърнете внимание на ръководството. То е предоставено от самият производител и ще го откриете веднага след като разопаковате комплекта.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими