• Намалена цена

Компресорен инхалатор Comp AIR NE- C28P

126_1000001
Trustpilot stars
Цена: 134,10  лв
149,00 лв
Спестявате 14,90 лв
Спестявате 10%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 54.99 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 2.0 кг

Тип: Компресорен
Модел: Comp AIR NE- C28P
Захранване: 220-240 V, 50/60 Hz.
Предназначение: Възрастни и деца
Пол: Унисекс
Комплекта включва: Разпрашител; Въздухопровод; Накрайник за уста; Накрайник за нос; Детска маска; Маска за възрастни; Въздушни филтри- 5 броя; Чанта за съхранение и пренасяне; Ръководство за експлоатация.
Въздухопровод: 2 м
Размер на продукта: 10.3 х 18.2 х 17 см
Тегло на продукта: 1.900 кг
Гаранция: 24 месеца
Допълнителни характеристики: Ако подозирате, че малчуганът ви има астма е препоръчително да го заведете на лекар. Ранното лечение ще подпомогне за овладяването на симптомите и евентуално предотвратяването на  нежелани пристъпи.

Причините за това състояние не са напълно изяснени. Причината за това е поради техният непредсказуем произход. При едни деца те се появяват в следствие на унаследяване от техните родителите, докато при други няма видими причини за видимите задействания.

Въпреки това обаче внимателно планираният режим е най-ефективният начин с който да предотвратите епизодите на остра астма. Той на често включва поддържането на симптомите посредством помощта на инхалатори. Даденият продукт служи точно за тази цел и поради това ви го препоръчваме силно.
Държава на произход: Германия

Ползи: Компресорният инхалатор е специално предназначен за деца и възрастни, страдащи от респираторни заболявания. С него ще бъдете сигурни, че получавате бързи и ефективни процедури, които целят постепенно да неутрализират признаците на астма.

Ползите на продукта са предимно свързани със следните атрибути :

  • Удобство
  • Бързина
  • Ефективност

Благодарение на приложимият инхалатор пациентите могат да вдишват предписаните от тях лекарства директно в белите дробове. По този начин те си осигуряват бързо облекчение от възпалението, позволяващо им да дишат по-лесно.

Когато вдишвате от устройството не е нужно да вдишвате прекалено тежко или да използвате някаква специална техника. Единствено е нужно да дишате обикновено. Това прави приспособлението особено полезно за малките деца и по-възрастните хора.

Към комплекта ще откриете всичко от първа необходимост и дори чанта за съхранение, ако ви се наложи да го пренасяте. Препоръчваме ви да складирате инхалатора на безопасно място, където няма досег до децата или слънчева светлина.

По отношение на употребата и поддръжката е важно да обърнете внимание на ръководството, което се предоставят от самата компания производител. В него е описано абсолютно всичко, нужно за правилната експлоатация.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими