• Намалена цена

Компресорен инхалатор Duobaby NE- C301- E

126_1000002
Trustpilot stars
Цена: 155,74  лв
174,99 лв
Спестявате 19,25 лв
Спестявате 11%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 2.0 кг
Пол Унисекс

Тип: Компресорен
Модел: Duobaby NE- C301- E
Захранване: 230 V, ~50Hz.
Предназначение: Възрастни и деца
Пол: Унисекс
Комплекта включва: Аспиратор за нос; Въздушна тръба; Комплект за пулверизиране с 2 приставки - за уста и за нос; Бебешка маска; Маска за деца; Маска за възрастни; Чанта за пренасяне и съхранение; 3 резервни въздушни филтъра; Ръководство за употреба.
Въздухопровод: 1 м
Размер на продукта: 28 х 17 х 10 см
Тегло на продукта: 1.700 кг
Гаранция: 24 месеца
Допълнителни характеристики: Симптомите и признаците на астма варират от деца на деца, тъй като при всеки протичат индивидуално и различно. Те могат да се влошат или подобрят с течение на времето, но всичко зависи от метода на лечение.

Понякога обаче е трудно да се прецени дали симптомите на вашето дете са причинени от астма. Периодичните или продължителни хрипове могат да бъдат в следствие на инфекциозни заболявания или други респираторни проблеми.

Ако все пак ситуацията е такава и малчуганът ви е предписан с тежкото заболяване ви съветваме да не се тревожите, тъй като днес съществуват множество възможности за лечение. Един от тях е чрез компресорният инхалатор Duobaby. Този иновативен продукта ще гарантира пълноценен и безопасен лек за вашето дете.

Държава на произход: Германия

Ползи: Инхалаторът е предназначен, както за деца, така и за възрастни, така че в това отношение не трябва да се притеснявате. Към комплекта е включено всичко необходимо за провеждането на качествено и функционално лечение, като в това число дори и резервни въздушни филтри, необходими за извършването на редовна поддръжка.

От медицинското приспособление ще можете да извлечете следните ползи :

  • Улеснена и бърза употреба
  • Практичност
  • Функционалност

Освен това продукта не е толкова преносим. Това всъщност е добре, тъй като ще знаете къде точно сте го оставили вместо панически да го търсите. В определени ситуации тази подробност може да бъде животоспасяваща.

Терапията която предоставя комплекта е аерозолна. Той е създаден, за да ви улесни, тъй като може да си го прилагате в уюта на дома, отстранявайки честите посещения до болницата.

Приспособлението е произведено в Германия и качеството му е повече от отлично. Производителят предварително предоставя гаранция в срок от 24 месеца. В случай че нещо не е по реда си можете веднага да се свържете с нас. Преди употреба е препоръчително да се запознаете с указанията от ръководството.

 

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими