Конструктор динозавър в яйце

MT474129
Trustpilot stars
Цена: 9,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Цвят многоцветен
Пол Унисекс

Години: 3+ години
Цвят: Многоцветен
Пол: Унисекс
Брой играчи: 1+ играчи
Размер: 16,5 х 12 см.
Развива: Спомага за развитие на креативността, въображението и финната моторика на детето.
Тегло на продукта: 0.202 кг.
Комплектът съдържа: Пластмасово яйце и части за сглобяване на динозавър
Материал: пластмаса
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Конструкторите са изключително важни игри за децата. Те спомагат за развитие на пространственните им възприятия и подобряват фината моторика чрез пасирането и закрепването на блокчетата едно към друго. Заниманията с конструктори също усъвършенстват когнитивните им умения и насочват децата към по-бърза и по-разнообразна концентрация върху различни въпроси. Това умение е от изключително значение, особено в училище, където децата трябва да усвояват знания по разнообразни предмети.
Често децата работят с конструктори в групи, където имат възможност да представят своите проекти и какво искат да постигнат. Този процес на интензивно общуване неизбежно допринася за подобрение на техните езикови умения.
Конструкторите, със своето разнообразие от форми и цветове, стимулират детската фантазия и им дават възможност да творят без ограничения. При играта с конструктори, децата видят множество решения на една и съща задача от страна на различни участници в групата, което обогатява техните гледни точки.
Когато децата започнат да работят с конструктори още на ранна детска възраст, те развиват и математическите си умения. Работата с блокчета включва сортиране и броене по размер и цвят, което спомага за развитието на техните алгебрически умения. Също така, работата с форми и конструкции развива техните умения в областта на геометрията.
Конструкторът в яйце представлява свят на динозаврите. Всяко яйце съдържа различен вид динозавър. При сглобяването на тези динозаври, децата усвояват и умението за работа с мини отвертка., тъй като има части, които се завиват с мини отвертка, която е включена в комплекта.
Важно е да се отбележи, че този конструктор е изработен от нетоксична пластмаса и не е подходящ за деца под 3 години, поради наличието на малки части, които могат да представляват риск от задавяне. Винаги трябва да се осигури надзор от възрастен по време на игра и след това да се проверят всички части, за да се гарантира безопасността на децата.
Симона Радева
2021-12-13 09:45:00
Comment rating
Лесно се сглобява :)

Зорница Кърджиева
2021-12-08 09:45:00
Comment rating
Като малка се сещам, че имах такава подобна играчка и бях влюбена в нея. Затова ми стана толкова мило да видя, че има все още динозаври в яйца.

Ива Пъшева
2021-12-03 14:50:00
Comment rating
Развива креативността! Супер е!

Елица Парушева
2021-12-02 10:50:00
Comment rating
Перфектен коледен подарък.

Стояна Керемедчиева
2021-11-30 09:45:00
Comment rating
Синът ми обожава динозаврите! Има цяла колекция вече, а този му е един от любимите!

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими