Конструктор мотор, 118 части,

6961
Trustpilot stars
Цена: 15,99  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Пол Момче
Цвят многоцветен

Марка: BANBAO
Серия: Super Car
Години: 5+ години
Пол: Момче
Материал: ABS пластмаса
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Този конструктор представлява истинско предизвикателство и възможност за забавление за децата, като включва цели 118 части с различни форми, размери и ярки цветове - сив и оранжев. Всяка част има точно определено място, където трябва да бъде поставена, и те се закрепват здраво една към друга, осигурявайки безопасни и увлекателни игри с готовия модел.
След като всички части са сглобени, резултатът е мотор, който дава възможност за продължение на забавлението и стимулира креативността на детето. Този мотор разполага с pull back механизъм, което означава, че след кратко изтегляне назад, той автоматично се движи напред, предоставяйки допълнителна доза вълнение и забавление.
Конструкторът е изработен от висококачествена пластмаса, която е безопасна за здравето на детето и не съдържа токсини или неприятни миризми. Той е създаден с оглед на безопасността на децата и се препоръчва за употреба без стрес за родителите.
Този проект е прекрасна възможност за цялото семейство да се включи в създаването и играта с модела. Играейки с него, детето ще стимулира двигателната си координация, ще усъвършенства логическото си мислене и ще развие въображението си.
BanBao е утвърден производител, чийто продукти отговарят на всички стандарти за качество и безопасност. Така че, когато избирате BanBao, можете да бъдете уверени, че предоставяте на детето си висококачествен и безопасен начин за забавление и развитие.
 
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими