• Намалена цена

Конструктор полицейски камион, 315 части,

7007
Trustpilot stars
Цена: 20,99  лв
34,99 лв
Спестявате 14,00 лв
Спестявате 40%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.7 кг
Пол Момче
Цвят многоцветен

Марка: BANBAO
Серия: Police
Години: 6+ години
Пол: Момче
Материал: ABS пластмаса
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Активностите с конструктори обогатяват всестранното развитие на децата. Тези игри подпомагат развитието на техните пространствени възприятия, като им помагат да разберат и усетят разстоянията и позициите в пространството. При сглобяването на блокчета с различни размери и цветове, децата упражняват различни двигателни умения, прилагат различна сила и правят специфични движения, което насърчава развитието на тяхната двигателна култура в частта фина моторика.
Конструирането с блокчета подпомага когнитивното мислене у децата. Позволява да развият способността си да се фокусират върху разнообразни теми. Тази умение е изключително важно за подготовката им за училище, където трябва да се справят с различни дисциплини и задачи.
При игри с конструктори в група, децата подобряват своите речеви умения, защото обясняват своите идеи и се опитват да убедят спечелят околните. Интензивните диалози между тях подобряват техните езикови способности и комуникационни умения.
Многообразието от форми и цветове на блокчетата стимулира въображението на децата и им предоставя свобода да създават свои версии на моделите от конструкторите без страх от грешка - в тези игри не съществува конкретен "правилен" или "грешен" начин на моделиране.
През играта с конструктори в група, децата се запознават с различни решения на дадена задача от различните членове на групата, което обогатява техните гледни точки и способността им да разглеждат проблеми от различни ъгли.
Децата, които се занимават с конструктори още в ранна възраст, имат по – развито математическо мислене. При боравене с блокчета има процес на броене, комбиниране и сортиране по размер и цвят (развива техните умения по алгебра), а работата със симетрични форми, баланс, прави линии и конструкции, които трябва да бъдат сглобени без да се срутват, допринася за развитието на техните геометрически умения.
Играта с конструктори заедно учи децата да постигат съгласие относно това каква фигура да създадат. Този процес учи децата да общуват ефективно, да изчакват своя ред, да чуват околните и да излагат свои идеи. Това развива социалните им умения, които ще са важни и полезни през целия им живот.
Banbao - Police конструктор. Препоръчва се за деца на възраст от 6 до 14 години. В комплекта са включени 315 части. Като сглобите конструктора, вашето дете ще създаде полицейски верижен камион, моторна шейна и 2 фигурки на полицай. Камионът разполага с подвижен покрив и отваряем заден капак. При игра винаги бъдете внимателни и уверени, че децата играят с подходящ надзор, тъй като съдържа части, които могат да представляват риск за задавяне. Моля, държите играчката далеч от деца под 3 години.
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими