• Намалена цена

Конструктор противопожарен камион, 112 части,

7116
Trustpilot stars
Цена: 17,59  лв
19,99 лв
Спестявате 2,40 лв
Спестявате 12%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.4 кг
Пол Момче
Цвят червен

Марка: BANBAO
Серия: Fire
Години: 5+ години
Пол: Момче
Материал: ABS пластмаса
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Заниманията с конструктори обогатява всестранно развитието. Тези игри подпомага техните пространствени възприятия. Докато сглобяват блокчета с различни размери и цветове, децата упражняват различни двигателни умения и контролират различни сили и движения, което подобрява тяхната фина моторика.
Конструирането с блокчета насърчават когнитивната гъвкавост на децата, като им помагат да развият способността си да се фокусират върху разнообразни теми. Това е изключително важно за подготовката им за училище, където трябва да се справят с различни предмети и задачи.
При колективна игра с конструктори малките подобряват своите речеви умения. Там обясняват свои идеи и се опитват да ги изразят. Интензивните диалози между тях подобряват техните езикови способности и умения за комуникация.
Разнообразието от форми и цветове на блокчетата стимулира въображението на децата и им предоставя свобода да създават техни версии на предмети без притеснение от грешка - в игрите с конструктори не съществува конкретен "правилен" или "грешен" начин на игра.
При играта с конструктори, децата се запознават с различни решения на дадена задача от различните членове на групата, което обогатява техните гледни точки и способността им да разглеждат проблеми от различни ъгли.
Когато децата, които се занимават с конструктори от малки, стават по-подготвени за решаване на математически задачи. Този процес на броене, комбиниране и сортиране на блокчета по размер и цвят развива техните умения да смятат. Също така, работата със симетрични форми, баланс, прави линии и конструкции, които трябва да копират, допринася за развитието на техните умения по геометрия.
Играта с конструктори заедно, кара децата да постигнат съгласие относно това какво да създадат - било то къща, лодка или ракета. Този процес учи децата да комуникират ефективно, да изчакват своя ред, да слушат другите и да споделят свои идеи. Това развива важни социални умения, които ще ги съпътстват в целия им живот.
Banbao - конструктор Fire. Този невероятен конструктор се препоръчва за деца на възраст от 5 до 12 години и включва общо 112 части. С този конструктор вашето дете може да създаде реалистичен червен пожарен камион и фигурка на пожарникар.
При сглобяването на този конструктор, вашето дете ще има възможността да открие вълнуващ pull back механизъм, който позволява на пожарния камион да се движи напред, като го засилите с изтегляне назад. Този интересен детайл добавя допълнителна забава и възможност за игра.
Напомняме ви винаги да играете с повишено внимание, особено когато става дума за малки деца. Конструкторът съдържа части, които могат да бъдат опасни, ако бъдат използвани неправилно, затова винаги следвайте инструкциите и се уверете, че децата играят с него под надзор. Моля, държите конструктора далеч от деца на възраст под 3 години, за да гарантирате тяхната безопасност. Този конструктор е забавен и образователен начин за развитие на детската въображение и усъвършенстване на техническите умения на вашето дете.
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими