• Намалена цена

Конструктор с морски животни в яйце, 6 в 1

MT408915
Trustpilot stars
Цена: 1,35  лв
2,99 лв
Спестявате 1,64 лв
Спестявате 55%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Пол Унисекс
Цвят многоцветен

Години: 3+ години
Цвят: Многоцветен
Пол: Унисекс
Брой играчи: 1+ играчи
Размер: 17 х 12 см.
Развива: Спомага за развитие на креативността, въображението и финната моторика на детето.
Тегло на продукта: 0.17 кг.
Комплектът съдържа: Пластмасово яйце и части от конструктор за сглобяване
Материал: пластмаса
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Игрите с конструктори са от съществено значение за децата. Те насърчават развитието на пространственото им възприятие, като същевременно подобряват фината моторика на децата чрез сглобяването и закрепването на блокчетата едно към друго.
Заниманията с конструктори също допринасят за подобряване на когнитивните способности на децата, като ги научават да се фокусират по-бързо и по-ефективно върху по-разнообразни и изискващи задачи. Това умение е от голямо значение, особено в училище, където децата трябва да освоят знания по множество различни предмети.
Често децата работят с конструктори в групи, където създават и обсъждат свои проекти и идеи. Този процес на интензивно общуване неизбежно подобрява техните езикови умения.
Конструкторите със своето разнообразие от форми и цветове стимулират детското въображение и позволяват на децата да изразяват своите творчески способности без ограничения. По време на играта с конструктори, децата се запознават с множество решения на дадена задача от различните участници в групата, което обогатява техните гледни точки.
Когато децата започнат да работят с конструктори още на ранна детска възраст, те развиват своите математически умения. При сортиране на блокчетата по размер и цвят, те усъвършенстват алгебрическите си умения. Освен това, работата с различни форми и конструкции подобрява техните умения в областта на геометрията.
Този конструктор в яйце представлява подводен свят и всяко яйце съдържа различни видове морски обитатели като акула чук, морско конче, морски лъв, делфин, омар и рак. Когато сглобите всички видове, можете да създадете един голям модел на морски кит.
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими