• Намалена цена

Конструктор състезателна жълта кола F1 със 132 части

8609_BB
Trustpilot stars
Цена: 11,43  лв
12,99 лв
Спестявате 1,56 лв
Спестявате 12%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Момче
Тегло 0.2 кг

Марка: BANBAO
Години: 4+ години
Пол: Момче
Брой елементи: 132
Размер на опаковката: 23 × 15 × 5 см.
Тегло: 0,206
Материал: Пластмаса

Допълнителни характеристики: Играта с конструктори предоставя цялостно развитие на детските умения. Това занимание улеснява усвояването на представата за разстояния и пространствена ориентация у децата. През сглобяването на блокчета с различни размери и цветове, децата прилагат различни движения, което допринася за развитието на двигателни умения.
Игрите с конструктори и блокчета също насърчават когнитивността на децата - помагат да се фокусират по-лесно върху разнообразни теми. Този аспект е от решаващо значение за тяхното училищно образование. Комплектът включва 132 части в разнообразни форми и цветове - жълт, черен и червен. Всяка част има точно определено място за поставяне, като целта е да бъдат сглобени правилно всички части и да се създаде невероятна спортна кола. Конструкцията на колата разполага с pull back механизъм, който позволява на колата да бъде задвижвана напред.
Този конструктор насърчава въображението на децата и предоставя безопасен начин за продължаване на техните игри, благодарение на стабилното закрепване на частите. Материалът, от който е изработен, е екологично чиста ABS пластмаса, без токсични съставки.
Сглобяването на конструктора може да се извършва както самостоятелно, така и в група. Играейки с него, децата развиват двигателната си координация, подобряват наблюдателните умения и развиват логическото си мислене. Продуктите от марката BanBao отговарят на всички стандарти за качество и безопасност.
 
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими