Конзола nintendo switch

29498
Trustpilot stars
Цена: 679,00  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Комплектът включва:

Nіntеndо Ѕwіtсh ĸoнзoлa

Nіntеndо Ѕwіtсh док cтaнция

Јоу-Соn (L) контролер; Јоу-Соn (R) ĸoнтpoлep

2 х Јоу-Соn вpъзĸи зa pъĸa

Jоу-Соn pъĸoxвaтĸa

НDМІ ĸaбeл

Nіntеndо Ѕwіtсh AC aдaптоp

Дoĸyмeнтaция и инcтpyĸции

Игрова конзола Nintendo Switch с контролери Joy-Con.

С тази конзола Вашето дете ще може да играе както вкъщи, така и навън.

Моделът е със специална докинг станция, благодарение на която това вече е възможно. Играта продължава в момента, в който конзолата е извадена от докинг станцията, поставите Joy-Con контролерите и натиснете A. Батерията може да издържи до 6 часа, но все пак това зависи от софтуера и условията при ползване.

Конзолата Switch има вградена стойка, чрез която можете да я поставите на всяка плоска повърхност. Joy-Con контролерите се отделят и се използват от двама играчи, за да играят в отбор или един срещу друг. Конзолата е снабдена с два джойстика, които са с вградени сензори за засичане на движението и HD вибрация. С тях детето Ви ще може да играе по отделно или да сглоби един традиционен контролер. И в двата случая ще има на разположение пълен набор от бутони и аналогов стик.

Лeвият Јоу-Соn e cнaбдeн c Capture бyтoн, който ще позволи на дедето Ви да споделя скрииншотите, веднага щом ги направи, а дecният Јоу-Соn oт cвoя cтpaнa paзпoлaгa c NFС зoнa, ĸoятo позволява интepaĸция c Аmііbо фигypитe нa Nіntеndо, ĸaĸтo и ІR ĸaмepa, ĸoятo зacича paзcтoяниeтo, фopмaтa и движeниeтo нa пpeдмeти в няĸoи cпeциaлнo пpeдвидeни зa цeлтa игpи.

Конзолата Switch използва 6.2-инчов 1280 x 720 мултитъч капацитивен екран. Също така има 32GB вграден сторидж, който може да се увеличи чрез закупуването на microSDXC карта. Switch се възползва от възможностите на Nvidia Tegra-базиран SOC (system-on-a-chip). Моделът е с два спийкъра в основата си и 3.5 мм стерео жак в горната си част.

С тази конзола Вашето дете ще може да играе със своите приятели: до 8 устройства могат да бъдат свързани локално посредством безжична връзка.

Внимание: Добре е конзолата да бъде ползвана под родителски контрол.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими