• Намалена цена

Спортен бумеранг – звезда – червен

F1801_ RD
Trustpilot stars
Цена: 2,63  лв
2,99 лв
Спестявате 0,36 лв
Спестявате 12%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 0.1 кг
Цвят червен

Години: 3+ години
Цвят: Червен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: на опаковката: 27.9 х 1.1х 31 см
Тегло на продукта: 0.040 кг
Материал: Пластмаса
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Спортният бумеранг на Kings Sport е една от най-достъпните и най-вълнуващите джаджи за игра на открито, които всички деца обожават.

Специалният аеродинамичен дизайн с три остриета улеснява хвърлянето и хващането на бумеранга и минимизира шансовете за непредвиден удар по време на игра.

Бумерангът се предлага в два цвята и е изработен от здрав и нечуплив материал. Обсегът на полета му е до двадесет метра, а траекторията на връщане е мксимално прецизна. Играта може да бъде както индивидуална, така и групова. Хвърлянето на бумеранг е забавна семейна алтернатива на футбола в парка – за разлика от топката, той се връща сам в ръцете на играча, създавайки в децата усещане за истинска магия!

Ползи: Спортният бумеранг със звездовидна форма на Kings Sport е предвиден за игра на деца над тригодишна възраст. За тях той представлява както велико забавление, така и двигател за развитие на редица знания, умения и концепции.

Макар и оригиналното предназначение на бумеранга да е свързано с лова, децата в миналото също са използвали този уред като игра, точно както днешните им наследници. Кой може да хвърли бумеранга най-далеч? Кой може да го хвърля най-дълго време? Кой може да го хване, без изобщо да се налага да се премести от първоначалната си позиция? Такъв вид спортни съревнования са подходящи за двама играчи, за групи от деца или за цялото семейство.

Хвърлянето и улавянето на бумеранга са две различни действия, всяко от което има своите специфики. Докато хвърлянето развива мускулната сила и координацията на ръцете, улавянето прецизира ловкостта, скоростта на реакция и съобразителността на детето. В съчетание с играта на отрито, детето получава един комплекс от ползи за тялото, ума, здравето и настроението.

Пълните инструкции за употреба на бумеранга са подробно описани от производителя на гърба на опаковката. Родителят следва да разясни на детето начина на игра и да съблюдава за тяхното спазване, за да осигури безопасно забавление за дългите летни дни.

М. Бояджиева
2020-07-10 21:13:00
Comment rating
Любимият бумеранг на моят син и в атрактивен дизайн. Много обича да играе в парка с приятели. Една от любимите му игри след футбола.

Ира Кескинова
2020-07-09 11:00:00
Comment rating
Бяхме на слънчевия морски бряг и моите деца се забавляваха с бумеранга. Присъединиха се и други деца да играят с тях. Всички много се забавляваха и ние родителите бяхме много доволни. Чудесна покупка на разумна цена.

Ивана Ставрева
2020-07-08 21:25:00
Comment rating
Имахме покана за рожден ден от детската градина на синът ми. С моя син седнахме да разгледаме сайта и да изберем подходящ подарък. Поръчахме този бумеранг както и един джип с дистанционно управление. Детето остана много приятно изненадано от подаръка и веднага излязоха със синът ми да играят с бумеранга.

В. Хитрова
2020-07-05 10:20:00
Comment rating
Наближаваше рожденият ден на близнаците ми. Бях им обещала да им купя футболни топки и по един бумеранг за всеки. Като си видяха подаръците грейнаха от щастие и казаха, че са получили най-страхотния бумеранг.

И. Томова
2020-07-04 16:40:00
Comment rating
Уикенда имахме резервация за една вила в планината с приятели. Реших да поръчам на децата този бумеранг да играят на поляната, както и още няколко забавни игри от сайта. Децата бяха много щастливи и най-много се забавляваха с бумеранга.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими