• Намалена цена

Спортен бумеранг – звезда – зелен

F1801_GR
Trustpilot stars
Цена: 2,63  лв
2,99 лв
Спестявате 0,36 лв
Спестявате 12%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг
Пол Унисекс
Цвят Зелен

Години: 3+ години
Цвят: Зелен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: на опаковката: 27.9 х 1.1х 31 см
Тегло на продукта: 0.040 кг
Материал: Пластмаса
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Спортният бумеранг на Kings Sport е една от най-достъпните и най-вълнуващите джаджи за игра на открито, които всички деца обожават.

Специалният аеродинамичен дизайн с три остриета улеснява хвърлянето и хващането на бумеранга и минимизира шансовете за непредвиден удар по време на игра.

Бумерангът се предлага в два цвята и е изработен от здрав и нечуплив материал. Обсегът на полета му е до двадесет метра, а траекторията на връщане е мксимално прецизна. Играта може да бъде както индивидуална, така и групова. Хвърлянето на бумеранг е забавна семейна алтернатива на футбола в парка – за разлика от топката, той се връща сам в ръцете на играча, създавайки в децата усещане за истинска магия!

Ползи: Спортният бумеранг със звездовидна форма на Kings Sport е предвиден за игра на деца над тригодишна възраст. За тях той представлява както велико забавление, така и двигател за развитие на редица знания, умения и концепции.

Макар и оригиналното предназначение на бумеранга да е свързано с лова, децата в миналото също са използвали този уред като игра, точно както днешните им наследници. Кой може да хвърли бумеранга най-далеч? Кой може да го хвърля най-дълго време? Кой може да го хване, без изобщо да се налага да се премести от първоначалната си позиция? Такъв вид спортни съревнования са подходящи за двама играчи, за групи от деца или за цялото семейство.

Хвърлянето и улавянето на бумеранга са две различни действия, всяко от което има своите специфики. Докато хвърлянето развива мускулната сила и координацията на ръцете, улавянето прецизира ловкостта, скоростта на реакция и съобразителността на детето. В съчетание с играта на отрито, детето получава един комплекс от ползи за тялото, ума, здравето и настроението.

Пълните инструкции за употреба на бумеранга са подробно описани от производителя на гърба на опаковката. Родителят следва да разясни на детето начина на игра и да съблюдава за тяхното спазване, за да осигури безопасно забавление за дългите летни дни.

Капка Стоянова
2020-07-17 14:40:00
Comment rating
Отначало го хвърляхме просто така. След това се оказа, че има специален начин как да се хвърля, за да се върне. Трябва да се чете инструкцията.

Г. Щерева
2020-07-09 18:19:00
Comment rating
Много е лек, няма остри части, което го прави безопасен. Дори да удари детето няма как да го нарани.

Силвия Чомакова
2020-07-08 15:55:00
Comment rating
Малък диск тип фризби. Синът ми на 5 години тича след него, когато не го хвърли правилно. Приятна игра и изисква движение.

Айгюл Исмайлова
2020-07-05 12:01:00
Comment rating
Играчка тип бумеранг. Трябваше да направим образователен курс какво е бумеранг, кой а абориген, къде е Австралия. Имаше и образователен ефект.

В. Исмайлова
2020-07-02 18:05:00
Comment rating
Приятели имат къща на село и щяхме да ходим на гости през weekend. Поръчах го, за да играят децата в двора.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими