• Намалена цена

Летящ обръч - 25 см

90001
Trustpilot stars
Цена: 3,51  лв
3,99 лв
Спестявате 0,48 лв
Спестявате 12%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг
Пол Унисекс
Цвят червен

Години: 3+ години
Цвят: Червен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: диаметър: 25 см
Тегло на продукта: 0.055 кг
Материал: Пластмаса
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Летящият обръч е играчка, подобна на фрисбито, която обаче предполага различна техника при захващане, хвърляне, улавяне и въртене.

Рънгът е с диаметър 25 см и е подходящ за деца около и над тригодишна възраст. Изработен е от лек, но здрав и надежден материал, според всички настоящи изисквания за качество и безопасност на детските играчки.

Хвърлянето на летящия обръч е игра, подходяща за широки, открити пространства. Тя изисква участието на един, двама или повече играчи, което я прави страхотно семейно занимание, подходящо за Вашите почивки и пътувания сред природата.

Ползи: Малкият летящ обръч на Kings Sport може да са върти с ръка или крак, да се търкаля по различни части на тялото, да се изхвърля, улавя и подава между участниците в играта. Така тази наглед проста и непретенциозна играчка, всъщност съчетава в себе си функциите на фрисбито и на гимнастическия обръч, позволявайки на детето да се забавлява и развива по различни начини.

Въртенето, търкалянето и подхвърлянето, подходящи за самостоятелно забавление, стимулират координацията и умението за баланс. Според вкуса на детето, те могат да се окажат особено занимателни и да го мотивират към самоусъвършенстване и прецизиране на изпълнението на новооткритите „трикове“.

Подхвърлянето на летящия обръч между двама или повече участници, от друга страна, развива умения като точност, пространствена ориентация и скорост - според индивидуалната динамика на всяка игра. Подаването на летящ обръч може да включи неограничен брой играчи, което го прави подходящо както за семейно забавление, така и за част от по-големи събития, събиращи повече деца на едно място.

Летящият ринг е малък, лек и компактен – той може лесно да се събере в чантата Ви за плаж или излет и да осигури така жадуваното забавление и физическо раздвижване във всяка една точка, в която се озовете със своето дете.

Анна Петрова
2020-07-24 11:42:00
Comment rating
Много често си правим пикник в парка и с децата винаги играем на всякакви игри. Летящият обръч е перфектен за семейни игри, плюс това е напълно безопасен и с него могат да се изпълняват всякакви трикове.

Мария Анчева
2020-07-11 21:50:00
Comment rating
Освен, че летящият обръч е подходящ за игри навън, ми допада това, че развива координацията и спомага за развитието на баланс при децата.

Емилия Досева
2020-07-10 15:37:00
Comment rating
Въпреки че този летящ обръч е предназначен за деца, става и за възрастни. Лек е, не е голям и е компактен. Това е една прекрасна идея, с която можете да разнообразите събиранията в парка, почивките на морето или разходките сред природа.

Радостин Стойчев
2020-07-06 13:49:00
Comment rating
Много често с децата играем на фризби. Когато видях този обръч не се поколебах да го купя. Още по-забавен е от фризбито, защото децата могат да правят всякакви трикова както с ръце така и крака.

Минко Янков
2020-07-03 19:26:00
Comment rating
Този обръч ми харесва, защото е прекрасен начин за забавление и раздвижване едновременно. Много игри не изискват движение при децата, но аз считам, че е много важно да има физичиска активност при игрите. Точно заради това летящия обръч много ми харесва.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими