Лигавник с лилави акценти за момиче розов

32593-018
Trustpilot stars
Цена: 11,99  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг
Пол Момиче
Цвят розов

  • Държава на произход: PRC
  • Закопчаване: тик-так копчета
  • Стил: ежедневен
  • Цвят: Розов
  • Сезон: Всесезонен
  • Година: 2020
  • Пол: Момиче
  • Материал: 80% памук 20% полиестер

Храненето при бебетата е вълнуващ процес, който понякога обаче може да бъде доста хаотичен. Тази безредност в повечето случаи завършва с изцапани дрехи и разпиляна храна навсякъде, която в крайна сметка вие почиствате.

Предполагаме че сте доста разярени, когато тези моменти настъпят, но те все пак са един естествен процес, вървящ ръка за ръка с развитието на малките дечица. Въпреки това съществува универсален подход с който е възможно да подобрите цялостно ситуацията.

Както може би предполагате това е чрез използването на лигавник. Разпространеното приспособление, разполагащо се пред вас е на световната марка – Chicco, и следователно ще ви представим няколко факта с които се надяваме да разберете неговото значение, за да може още днес да се сдобиете с него.

Ползи: Като цяло лигавниците представляват онези сладки малки изобретения, които се поставят около врата на малчугана. Те главно изпълняват защитна цел, тъй като по време на хранене е напълно възможно детето да се изцапа, изпускайки храна върху себе си.

По този начин вие ще си спестите непрестанното почистване на всички дрехи, докато малкият успешно премине през този етап от своето развитие. За конкретният продукт, който наблюдавате смеем да твърдим, че притежава ненадминато високо качество.

Производителят е използвал надежден натурален памук и полиестер. Те от своя страна гарантират изключително преимущества от които най-отличителният е мекотата и комфорта. Всеки знае колко чувствителна е бебешката кожа и независимо от това памучното изделия не влияе по никакъв начин върху нея.

Артикула е подходящ за всички подрастващи момичета, защото разполага с красиви лилави акценти, които ще я радват при всяко носене. По отношение на поддръжката ви съветваме първо да се запознаете с инструкции предназначени за това. Така ще гарантирате пълното запазване на лигавника.

Побързайте и се възползвайте сега докато все още е на ниска и промоционална цена. За повече информация се свържете с нашият онлайн магазин или ни посетете на място.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими