• Намалена цена

Лигавник със сив кант и бродирани мечета

32721-033
Trustpilot stars
Цена: 19,23  лв
25,99 лв
Спестявате 6,76 лв
Спестявате 26%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Цвят бял
Пол Унисекс

Години: 4+ месеца
Цвят: Бял
Пол: Унисекс
Закопчаване: копче
Размер: 20 х 29 см
Материал: Памук
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Лигавниците представляват практичен и удобен аксесоар, предназначен да поддържа чистотата и комфорта на бебетата по време на хранене и игра. Те осигуряват ефективна защита на дрехите на децата от изцапване с храна и напитки. Това помага да се запази чистотата на дрехите на бебето и намалява необходимостта от чести преобличания.
Лигавниците също така улесняват почистването след хранене. Еднократните лигавници се изхвърлят след употреба, докато платнените могат да се перат и използват многократно.
Използването на лигавник помага да се запази кожата на бебето, като намалява риска от кожни раздразнения, обриви и други проблеми, свързани с хигиената. Меката и удобна структура на лигавника осигурява комфорт по време на хранене и игра, като същевременно внимателно защитава деликатната кожа на бебето.
Лигавниците се предлагат в разнообразие от цветове, шарки и дизайни, което прави лесно намирането на такъв, който отговаря на индивидуалния стил и личност на всяко бебе. Chicco предлага бял лигавник със сив кант. Допълнен  с апликация три бродирани мечета. Закопчава се на врата с копче. Изработен е от 100% памук, което гарантира, че не дразни нежната кожа по врата на бебето. Chicco предлага бял лигавник със сив кант. Допълнен  с апликация три бродирани мечета. Закопчава се на врата с копче. Изработен е от 100% памук, което гарантира, че не дразни нежната кожа по врата на бебето.
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими