Лигавник за бебе, бял цвят

CH19861-animal
Trustpilot stars
Цена: 15,99  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Момче
Тегло 0.1 кг
Цвят бял

  • Държава на произход: Индонезия
  • Закопчаване: тик-так
  • Стил: ежедневен
  • Цвят: Бял
  • Година: 2021
  • Пол: Момче
  • Материал: 80%памук,20%полиестер, вътрешна-100% памук
Допълнителни характеристики:

Лигавниците са практичен и удобен аксесоар, който помага да поддържате бебетата чисти, удобно защитени по време на хранене и игра.
Лигавниците предпазват дрехите на бебето от разливи на храна и напитки, лигавене и други нечистотии, които възникват по време на хранене. Това помага да се поддържат дрехите на бебето чисти и намалява необходимостта от чести смени.
Лигавниците улесняват почистването след хранене. Еднократните лигавници могат да се изхвърлят след употреба, докато платнените могат лесно да се перат и използват повторно.
Използването на лигавник помага да се поддържа кожата и дрехите на бебето чисти, намалявайки риска от кожни раздразнения, обриви и други проблеми, свързани с хигиената.
Лигавниците са проектирани да бъдат меки и удобни за кожата на бебето, намалявайки риска от раздразнение и дискомфорт по време на хранене и игра.
Лигавниците се предлагат в широка гама от цветове, шарки и дизайни, което улеснява намирането на такъв, който отговаря на индивидуалния стил и личност на бебето.
Chicco - бял лигавник.  С апликация на мече и принт на мечета на вътрешната част.  Закопчава се на гърба с 2 тик - так копчета, които позволяват регулиране на дължината.  Изработен от 80% памук 20% полиестер, а вътрешната му част, която контактува с кожата е от 100% памук - не задържа петна, пере се лесни и съхне изключително бързо.

Поддръжка: Спазвайте инструкциите зададени от производителя
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими