Лигавник за момче зелен

32594-055
Trustpilot stars
Цена: 11,99  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Момче
Тегло 0.1 кг
Цвят Зелен

  • Държава на произход: PRC
  • Стил: ежедневен
  • Цвят: Зелен
  • Сезон: Всесезонен
  • Пол: Момче
  • Материал: 80% памук 20% полиестер

Действително запознати ли сте с реалното предназначение на лигавниците и най-вече защо се използват масово ? Някои може да смятат, че това е доста основен въпрос, но той е доста често срещан сред хората предстоящи да бъдат родители.

Като цяло отговорът варира в зависимост от етапите на развитие на детето. Повечето ще изчакат няколко месеца, докато други снабдяват своето бебче с тях почти веднага. Ето защо ние сме тук, за да ви представим няколко факта относно тези приспособления.

Продукта разполагащ се пред вас, определено е грабнал вашето внимание. Именно поради това ви съветваме да му се доверите, тъй като в края на краищата той е пълна необходимост, когато става въпрос за грижата на вашето най-любимо дете.

Ползи: Въпреки че малчуганът ви все още не се намира в точка на преминаване към твърди храни, той или тя пак може да обърка сериозно нещата, тъй като целият процес на хранене може да бъде доста цапащ.

Много новородени са склонни инцидентно да изписват своето мляко по себе си или да се слюнят прекомерно. Това от своя страна излага тоалетът им на риск от изцапване, а това не е много препоръчително.

Купуването на подходящ лигавник може да ви спести тонове пари от гледна точка на закупуването на нови дрехи. Разполагащото се пред вас приспособление е универсално и е предвидено за употреба от всички деца.

С негова помощ ще се възползвате от следните преимущества :

  • Чистота
  • Защита
  • Комфорт
  • Дисциплина

Под дисциплина имаме предвид, че ще можете да го научите да не излива своята храна върху себе си. Малките обичат да участват в предизвикателства, затова те самостоятелно ще се стараят лигавникът им да остане чист.

Артикула е собственост на производителят – Chicco, така че качеството и надеждността са перфектни. За изработването му е използван високо класен памук и полиестер, който не води до раздразнения по кожата.

Вяра Велиславова
2021-04-27 10:50:00
Comment rating
Лигавникът е хубав. Петната се перат много лесно. Съхне бързо и е удобен за слагане.

Ася Александрова
2021-04-26 17:45:00
Comment rating
Всички продукти на chicco са с правилно подбрани материали, кройките са помислени. Всичко е направено да улеснява родителите и да е удобно за детето.

Нора Мирославова
2021-04-21 14:24:00
Comment rating
Харесвам този лигавник. След всяко хранене го изпирам на мивката с вода и сапун и до следващото хранене е готов за използване отново.

Виолета Станиславова
2021-04-21 12:11:00
Comment rating
Имам и други продукти от серията моето първо Chicco. Много е удобно, защото така не се луташ какво трябва да се купи за бебето. Ясно е кои са първите и най - необходими бебешки продукти.

Мариела Николаева
2021-04-19 10:47:00
Comment rating
Освен, че е функционален е и с много приятен дизайн. Хубав продукт.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими