• Намалена цена

Детска модулна люлка 3в1

28881
Trustpilot stars
Цена: 46,63  лв
52,99 лв
Спестявате 6,36 лв
Спестявате 12%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 3.2 кг
Цвят многоцветен

Години: 3+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Допустимо тегло: 20 кг
Размер: 46 х 28 х 42 см въжета: 170 см
Тегло на продукта: 2.83 кг
Комплектът съдържа: 2 бр. въжета с куки за закачване, основа, предпазен борд, облегалка
Материал: Пластмаса/ найлон
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Децата се развиват по специфичен начин. Например те трябва първо да се научат да седят самостоятелно, преди изобщо да могат да пълзят и евентуално да проходят. Това е също толкова вярно и за това как развиват уменията си за писане.

Веднага след като малчуганите пристигнат на своята първа детска площадка се насочват към цветните люлки, пързалки и различни структури за катерене. Всички тези дейности са изключително полезни за развитието на техният млад ум. Освен това по този начин им представяте здравословният начин на живот.

Днес светът е превзет от множеството технологии, затова ви препоръчваме да изненадате вашето дете с люлката 3 в 1. С нея ще му гарантирате незабравими моменти изпълнени с незаменима забава.

Ползи: Универсалното приспособление разполага с прекрасни цветове, които привличат вниманието на децата. Люлеенето е любима активност на всички, така че със сигурност няма да съжалявате от изборът си.

Люлката разполага със следните ползи от които те ще могат да се възползват :

  • Развитие на мускулатурата.
  • Подобряване на координацията.
  • Преодоляване на страха от височини и гарантирана забава.

За успокоението на всички родители продукта е напълно обезопасен за употреба. Той е подходящ за малчугани от 3 месечна възраст до 7 години. Това се дължи на иновативният дизайн, който може да се трансформира в три варианта. Така действително продукта ще расте заедно с вашето дете.

Комплектът е изграден от висококачествена пластмаса, която е доста издръжлива. Въжетата които държат продукта закрепен и съответно му позволяват да се люлее също са изградени от надежден материал, но въпреки това трябва да се внимава, тъй като препоръчителното максимално тегло е не повече от 20 кг.

Играчката за открито е перфектна за летните месеци и може да бъде поставена абсолютно навсякъде. Преди употреба обаче е важно да запознаете вашето дете с правилата за безопасност.

Вихрен Фотев
2020-07-11 12:35:00
Comment rating
Люлката е пластмасова, въжетата са изкуствени (вероятно найлон). Оставил съм я на двора - пече я слънце, вали я дъжд и няма какво да и стане.

Г. Георгиева
2020-07-11 10:13:00
Comment rating
Успях да я закача на вилата за клон на дърво относително лесно. Въжетета изглеждат здрави и би трябвало да изкара дълго.

Валя Йосифова
2020-07-09 17:20:00
Comment rating
Исках да поръчам люлка, която да е безопасна. Да не може малката да се изплъзне от нея без да иска. Има и място да се хване отпред за преградата.

Кина Ковачева
2020-07-09 09:31:00
Comment rating
Имам заведение с двор. Тази година всичко се случва само на открито. Трябваше да пригодя двора за деца. Сложих тази люлка - не се е счупила, чисти се лесно, редовно я третирам и с дезинфектант.

Сиана Йорданова
2020-07-08 19:55:00
Comment rating
Люлката може да се променя в зависимост от възрастта на детето. Сега Нина е малка и и трябва и облегалка, и преграда отпред. Като порасне може да се свали предпазителя. Брат и може да се люлее също (той е на 6) като махне облегалката.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими